Πάμε parapera;

Πάμε parapera;

Ένας νέος πολυχώρος γεμάτος εκπλήξεις ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί να γνωριστούμε -και να αγαπηθούμε.

Μια ποικιλόμορφη αγορά 1000 τ.μ, σε ένα διατηρητέο κτίριο, γεμάτη νέους δημιουργούς που αναμένουν όλους μας για να γνωριστούμε, προσωπικά και με το έργο τους.

Νέοι σχεδιαστές και δημιουργοί θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους και θα έρχονται σε επαφή με το κοινό της πόλης. Παράλληλα, θα γίνονται σεμινάρια για ποικίλα αντικείμενα (μουσική, χορό, θέατρο, ψυχολογία, επιστήμες) αλλά και εκθέσεις εικαστικών, διαλέξεις και διάφορα θεματικά baazar.

Επίσης, στο κάτω μέρος του κτιρίου, δίπλα στην αυλή, θα λειτουργεί καφέ - εστιατόριο, στο οποίο θα γίνει μια προσπάθεια για οικονομικές, ποιοτικές και ευφάνταστες γεύσεις.

Το parapera ανοίγει τις πόρτες του στις 28 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι. Ελάτε να ζήσουμε μαζί την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Στα εγκαίνια του parapera, σας περιμένουν μουσικές του δρόμου και ιδιαίτερα κεράσματα από το εστιατόριο. Ζήστε το πανηγύρι μαζί μας και γνωρίστε από κοντά τους δημιουργούς. Περιπλανηθείτε στα 35 περίπτερα, όπου θα βρείτε κοσμήματα, ρούχα, χρηστικά αντικείμενα, αξεσουάρ, ποδήλατα πόλης και πολλά χαμόγελα.
Πάμε parapera!-

parapera
Αχαρνών 61
Τηλ: 2109829748, 6936985691