Ξεφαντώστε πριν τα Mad video music awards 2011

Ξεφαντώστε πριν τα Mad video music awards 2011

Tην Τρίτη το μεγάλο πάρτι πριν τα Mad video music awards 2011 θα διεξαχθεί στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εγχώριας dance σκηνής on stage.

Το Mad στο πλαίσιο των φετινών Mad video music awards by Vodafone Cu και λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη βραδιά της απονομής, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, μία ανοιχτή προς το κοινό συναυλία υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την Τρίτη 7 Ιουνίου, στην «Πλατεία Κοραή» στον Πειραιά, με τους πιο hot καλλιτέχνες της dance μουσικής σκηνής: Claydee Lupa, Dimension X feat. Nikki Ponte, House twins feat. Elle, OtherView, Reckless, Slick beats, Stan και Vegas, οι οποίοι θα χαρίσουν μία εκρηκτική μουσική εμπειρία.

Όσο για τα Mad video music awards by Vodafone Cu, φέτος θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, την Τρίτη 14 Ιουνίου αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως δίκαια έχουν χαρακτηριστεί το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Η βραδιά κορυφώνεται με τις πιο mad ανατρεπτικές συνεργασίες on stage, των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, δημιουργώντας έτσι τα νέα hits του καλοκαιριού.

Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Ώρα Έναρξης: 20:00
Είσοδος Ελεύθερη