Καλοκαίρι με ρετρό αέρα στο Badminton

Καλοκαίρι με ρετρό αέρα στο Badminton

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης θα εμφανιστεί στο προαύλιο χώρο του θεάτρου Badminton ερμηνεύοντας τραγούδια από τον παλιό κινηματογράφο.

Φέτος το καλοκαίρι, ο αύλειος χώρος του Badminton μεταμορφώνεται σε μία όαση δροσιάς για αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές. Καταξιωμένοι ερμηνευτές μαζί με νέους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού και δημοφιλείς ηθοποιοί, συμμετέχουν σε μία σειρά συναυλιών, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τραγούδια που έγιναν γνωστά από τις οθόνες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και τη μικρή οθόνη.

Στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton 16 συναυλιακά γεγονότα θα μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Οι θεατές, παράλληλα με τις συναυλίες, μπορούν ν' απολαμβάνουν, εκτός από τα συνηθισμένα του Μουσικού Προαυλίου της περυσινής χρονιάς, και γεύσεις που έχουν ταυτιστεί με τα θερινά σινεμά και τα αναψυκτήρια μιας άλλης εποχής που αγαπάμε.

Το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης θα αναλάβει να μας ταξιδέψει με τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση που έγραψαν και γράφουν ιστορία.

Θέατρο Badminton
Άλσος Στρατού, Γουδί
Τηλ: 210 8840660