Τελευταίο rendez-vous του Γιώργου Δημητριάδη στο Γκάζι

Τελευταίο rendez-vous του Γιώργου Δημητριάδη στο Γκάζι

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Γιώργος Δημητριάδης κλείνει τον κύκλο των εμφανίσεών για τη «χειμωνιάτικη» σεζόν (λίγο παρατεταμένα βέβαια) στο Κοο Κοο bar στο Γκάζι.

Ο Γιώργος Δημητριάδης συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και μας δίνει ένα τελευταίο ραντεβού την Παρασκευή 17 Ιουνίου σε ένα από τα πιο rock στέκια της πόλης, το Koo Koo στο Γκάζι, για να μας ξεσηκώσει και να μας ταξιδέψει με πολλά από τα αγαπημένα τραγούδια του από την εικοσαετή του πορεία στην δισκογραφία. Μαζί του σε αυτή την εκρηκτική βραδιά και ο Λεωνίδας Μαράντης, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδοποιός, άρτι αφιχθείς από το Λονδίνο, έχοντας στριμώξει στην βαλίτσα του τον σύγχρονο ήχο του βρετανικού rock αλλά και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λονδίνο – Αθήνα». Στο πλευρό τους συναντάμε και τους Spotlights, πέντε ορεξάτους μουσικούς, πάντα έτοιμους να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και να προσφέρουν μια διαφορετική δυναμική στα τραγούδια.

Όλοι μαζί ντύνουν μουσικά τις θαρραλέες ερμηνείες και μας ταξιδεύουν παρέα με τους Beatles, τους Clash, τους Pulp, τους Oasis, τους Stereophonics και πολλούς άλλους αντιπροσώπους του βρετανικού rock.

Kοο Kοο
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 210 3450930