Φορέστε ψηλοτάκουνα και κατηφορίστε στο Ελληνικό για Latin

Φορέστε ψηλοτάκουνα και κατηφορίστε στο Ελληνικό για Latin

Αυτό το Σάββατο, φορέστε ψηλοτάκουνα πέδιλα και κατακόκκινο φόρεμα και κατεβείτε στο Ελληνικό για χορό μέχρι τελικής πτώσης. 

Το «Dancing with the Stars» μπορεί να έφερε στην Ελλάδα λίγη από την νοοτροπία του Latin χορού και να έπεισε πολύ κόσμο να ξεκινήσει μαθήματα, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις τους πραγματικούς ειδήμονες του χώρου –και όχι τηλεπερσόνες- να επιδίδονται σε ξέφρενες χορευτικές φιγούρες μπροστά στα μάτια σου.

Αν θέλετε να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχία Δεκατρία (οδός 33, αριθμός 13) στο Ελληνικό, αυτό το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στις 10.00μμ. Εκεί θα δώσουν μια μοναδική χορευτική παράσταση οι πρωταθλητές κόσμου στον αθλητικό διαγωνιστικό χορό Latin, Ricardo Cocchi και Yulia Zagoruychenko.
Πρόκειται για δύο χορευτές διεθνούς φήμης που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να μαγέψουν τους λάτρεις του Latin –αλλά και όσους θέλουν να αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό- με την άριστη τεχνική τους, την άψογη ερμηνεία και την εκφραστικότητά τους.

Μαζί τους θα εμφανιστούν νεαρά βραβευμένα ζευγάρια στο Latin και το Argentine tango, καθώς και οι πρωταθλητές Ελλάδος, Kyril Pandof και Σάντρα Γαβαλά.

Διοργάνωση: Δώρα Σατολιά

Αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχία Δεκατρία, οδός 33, αριθμός 13, Ελληνικό
Πληροφορίες: www.satolia.com
theodorasatolia@yahoo.gr
Τηλ: 6974 191707