Οι Your Hand In Mine στο Sani Festival της Χαλκιδικής

Οι Your Hand In Mine στο Sani Festival της Χαλκιδικής

Οι Your Hand in Mine είναι προσκεκλημένοι στο φετινό Sani Festival για μια μοναδική συναυλία στον ιδιαίτερο και ολοκαίνουριο χώρο Garden Theatre του Sani Resort, στη Σάνη Χαλκιδικής, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2011.

Με καλοκαιρινή διάθεση και ένα νέο δίσκο στις αποσκευές τους, οι Your Hand in Mine θα ερμηνεύσουν κομμάτια από προηγούμενες δουλειές τους, αλλά και το νέο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο από την Inner Ear, με τίτλο The Garden Novels.

Με δεδομένη την αγάπη για τα ακουστικά όργανα, τη νορμανδική φολκ και τους πλανόδιους μουσικούς, οι Your Hand in Mine εμπλουτίζουν την ορχήστρα τους με νέα ηχοχρώματα, παρουσιάζοντας τη γνώριμη, έντονα προσωπική, νεορομαντική μουσική τους.

Έπειτα από αρκετά επιτυχημένα live (48o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Synch Festival 2008, MTV Music Week 2008, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, Κτήμα Γεροβασιλείου, Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Ιανός) και εμφανίσεις με γνωστούς καλλιτέχνες (Max Richter, Tuxedomoon, Manyfingers, Yann Tiersen), το μουσικό ντουέτο από τη Θεσσαλονίκη επανέρχεται επί σκηνής, αυτή τη φορά σε ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού, το Sani Festival 2011.

Οι Your Hand in Mine κλείνουν ένα ακόμη ραντεβού με τις λυρικές μελωδίες και την ορχηστρική dream pop, που υπόσχεται να κουρδίσει δυνατά τα πιάνα και τα μαντολίνα της μεγάλης συγκίνησης.

Τιμές εισιτηρίων:
Απλό: 12 ευρώ
Φοιτητικό/ Πελατών Sani Resort: 8 ευρώ

Διάθεση Εισιτηρίων
Θεσσαλονίκη: STEREODISC
Χαλκιδική: Στα ξενοδοχεία του Sani Resort
Μέσω internet: www.ticketshop.gr

sanifestival.gr