To CÎROC squad πήγε στη Μύκονο και μας έδειξε τι περιλαμβάνει το απόλυτο celebrational τριήμερο!

To CÎROC squad πήγε στη Μύκονο και μας έδειξε τι περιλαμβάνει το απόλυτο celebrational τριήμερο!

Ώρα να ανακαλύψεις τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER!

Λαμπερά ονόματα από τους χώρους της μόδας, του χορού και της μουσικής, διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση, παιχνιδιάρικη πολυτέλεια και τη μοναδική γεύση της ultra-premium vodka CÎROC περιλάμβανε το πρόγραμμα στο νησί των ανέμων αυτόν τον Ιούλιο!

Διότι εκεί έδωσαν φέτος ραντεβού κάποια από τα πιο «φρέσκα» και ταλαντούχα πρόσωπα -που όλες και όλοι ακολουθούμε στα social media! Από την Κέισι Μίζιου μέχρι τον Έντουαρντ Στεργίου και από τη Χαρά Παππά, μέχρι την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τον Bill Roxenos, την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και τον DJ Kas!

Όλοι τους ξεχωρίζουν για το playful in the living στυλ τους και όλοι τους βρέθηκαν στη Μύκονο, όπου έζησαν το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο. Πού πήγαν και τι έκαναν; Στις πιο ξεχωριστές και exclusive τοποθεσίες του νησιού: Στο Mileo Boutique Hotel, την πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, το iconic Scorpios, το διεθνές Lio Mykonos και το Destino Pacha Hotel!

Με λίγα λόγια, αυτό το μυκονιάτικο τριήμερο τα είχε όλα. Και μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αρκεί για να πάρεις μία γεύση από το τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER-CÎROC YOUR MYKONOS και να αντλήσεις έμπνευση για τις δικές σου playful αποδράσεις που θα ακολουθήσουν!

image003.jpg

Τι περιέχει η λίστα της ultra-premium καλοκαιρινής απόλαυσης

Η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas έγιναν το CÎROC squad που μοίρασε παιχνιδιάρικα vibes στα σοκάκια, τις παραλίες και τις πιο exclusive τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού.

Και γνωρίζουμε και τι απόλαυσε στη Μύκονο αυτή η cool παρέα! Από το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, μέχρι το ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα και το premium Cîroc & Tonic: Το cocktail menu τους είχε ένα touch απολαυστικής πολυτέλειας και μας έχει βάλει ήδη σε playful mood! Άλλωστε, CÎROC σημαίνει celebration και celebration, σημαίνει Μύκονος. Και το νησί των ανέμων είναι συνώνυμο της CÎROC, αφού αντικατοπτρίζει με τον πιο premium τρόπο την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια που τη χαρακτηρίζει.

image005.jpg

Αυτό που έκανε το πέρασμα του CÎROC squad από το νησί των ανέμων να ξεχωρίσει, βέβαια, ήταν ότι όσα βιώσαν και τα ραντεβού για γευστικά serves που έδωσαν, μοίρασαν και σε εμάς inspiration και μας έβαλαν σε party mood, δείχνοντάς μας ουσιαστικά ποια είναι τα must του απόλυτου τριημέρου και των πιο ανέμελων διακοπών, μέσα από το απόλυτο «μότο» του φετινού καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το CÎROC YOUR SUMMER!

Τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER; Σημαίνει instant celebration, playful moments, sunkissed glamour, high-energy Nights, freedom of expression, unique experiences και φυσικά, σημαίνει premium taste, δηλαδή δροσιστικά cocktails πάντα με την premium γεύση της ultra-premium vodka CÎROC!

image007.jpg

Άντλησε έμπνευση από τα playful vibes της πιο cool παρέας

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, τι αξίζει να περιλαμβάνει το επόμενο καλοκαιρινό ταξίδι με την παρέα σου ή το νέο ραντεβού με τις φίλες σου, για να περάσεις καλά, ο προορισμός ίσως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Σημασία έχει να βρίσκεις αφορμές για να γιορτάζεις οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος, να βρίσκεις την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση κάθε φορά που συναντάς την παρέα, να λες περισσότερα «ναι» σε νύχτες με μουσική και χορό, σε μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο με δροσιστικά cocktail με την premium γεύση της ultra-premium vodka CÎROC, που θα γίνουν οι πιο ξεχωριστές σου αναμνήσεις. Ακόμη πιο σημαντικό όμως, είναι το να μην ξεχνάς να απολαμβάνεις κάθε καλοκαιρινή εμπειρία με το δικό σου στυλ!

image009.jpg

Μήπως η πιο cool παρέα του νησιού θα γίνει φέτος η δική σου; Βρες όλα όσα συνθέτουν με τον πιο premium τρόπο την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια που αξίζει να έχουν οι καλοκαιρινές σου στιγμές και δώσε ραντεβού με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για γευστικά serves και απολαυστικές εμπειρίες.

Το σίγουρο είναι πως μία ματιά στο παρακάτω βίντεο, αρκεί για να δεις τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER και να το μετατρέψεις στο δικό σου καλοκαιρινό «μότο»!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos

@cirocvodka

Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών.

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr

Απολαύστε υπεύθυνα.