Amazing stories waiting to happen: Βρήκαμε πού θα ζήσεις τις πιο ξεχωριστές, φθινοπωρινές αποδράσεις

Amazing stories waiting to happen: Βρήκαμε πού θα ζήσεις τις πιο ξεχωριστές, φθινοπωρινές αποδράσεις

Urban αισθητική με πινελιές πολυτέλειας στην «καρδιά» της Αθήνας.

Έχοντας αφήσει πίσω ένα «παραμυθένιο» καλοκαίρι και έχοντας μπει για τα καλά στη ρουτίνα της πραγματικής ζωής, έχεις ήδη αρχίσει να ονειρεύεσαι μία σύντομη εξόρμηση, η οποία θα σε βοηθήσει να δραπετεύσεις από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, είναι η ευκαιρία που περίμενες, για να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα!

Τι και αν επισκέφτηκες δύο ή τρία νησιά μέσα στον Αύγουστο; Η επιθυμία σου να βιώσεις ξανά μία συναρπαστική ιστορία με τους κοντινούς σου ανθρώπους, τις κολλητές ή τον σύντροφό σου, σε παρακινεί να αναζητήσεις μία εμπειρία διαμονής, η οποία θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή φιλοξενία, δηλαδή μία εμπειρία που θα σου προσφέρει μία συναρπαστική ιστορία, την οποία θα αναπολείς με νοσταλγία στο μέλλον.

Ωστόσο, πριν αρχίσεις να οργανώνεις την τριήμερη απόδρασή σου, έχει σημασία να γνωρίζεις πως αυτό που ζητάς για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σου, δηλαδή στην Πλάκα, τους Άγιους Θεοδώρους, τη Χαλκίδα, την Ερέτρια, το Λουτράκι. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το ανακαλύψεις.

Ναι, είτε επωφελείσαι από τα προνόμια του remote working και μπορείς να εργαστείς από όπου θέλεις, είτε απλά επιθυμείς να αξιοποιήσεις το τριήμερο του Οκτωβρίου, ξέρουμε ποια είναι τα ξενοδοχεία που σου υπόσχονται πως… amazing stories waiting to happen -και θα κάνουν την επιθυμία σου πραγματικότητα!

Urban αισθητική με πινελιές πολυτέλειας στην «καρδιά» της Αθήνας

Θέλεις να κάνεις διακοπές στην πόλη σου; Μήπως έχεις ανάγκη από ένα ταξιδάκι στην πρωτεύουσα; Χρειάζεται να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα για μία επαγγελματική συνάντηση; Για όποιον λόγο και αν σκοπεύεις να επισκεφθείς την Αθήνα, ένα από τα urban ξενοδοχεία της Brown Hotel στο κέντρο της πόλης, είναι το σημείο εκκίνησης για να ζήσεις μία αξέχαστη διαμονή, την οποία θα θυμάσαι για πάντα.

Από το Βrown Acropol που σε «ταξιδεύει» νοητά στα 70s και έχει μία εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, μέχρι το Brown Lighthouse Athens στην Ομόνοια, του οποίου η ταράτσα έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο hot στέκια της αθηναϊκής διασκέδασης, το industrial Dave Red Athens που σερβίρει γευστικά burgers και ψαγμένα cocktails με την υπογραφή του six d.o.g.s, το Brown Kubic στο κέντρο της πόλης και τέλος, το Villa Brown Ermou που ξεχωρίζει για τη σικ, κομψή αισθητική του.

Όλα τους θα σου προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής, η οποία περιλαμβάνει γυμναστήριο, jacuzzi, πισίνες, spa, talk of the town parties, γαστρονομικές περιπλανήσεις και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, για να νιώσεις μία πραγματική queenette!

photo.jpg

Όταν η πολυτέλεια και η χαλάρωση συναντιούνται στα πιο αναπάντεχα σημεία

Θέλεις να κλείσεις τα μάτια και να βρεθείς μακριά από την Αθήνα; Μήπως ένα τριήμερο απόλυτης ξεγνοιασιάς είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να πάρεις απόφαση ότι ξεκίνησε το φθινόπωρο; Ψάχνεις έναν προορισμό για να μοιραστείς λίγες ημέρες ξεκούρασης με τον σύντροφο ή την οικογένειά σου; Τότε το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι, η Ερέτρια και η Χαλκίδα, είναι οι επιλογές προορισμών που αξίζει να λάβεις υπόψη σου. Διότι απέχουν «μία ανάσα» από την Αθήνα και εκεί, βρίσκονται τα σύγχρονα και προσεγμένα ξενοδοχεία που σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να εξασκηθείς στα θαλάσσια σπορ και να ζήσεις τις πιο απίθανες ιστορίες με τη συντροφιά που εσύ θα επιλέξεις.

Πιο αναλυτικά, το πεντάστερο Isla Brown Corinthia στους Άγιους Θεοδώρους, το Brown Beach Eretria που θα σε εντυπωσιάσει με το σύγχρονο design του (αν και θα είναι κλειστό την 28η Οκτωβρίου), το νησιώτικο Brown Beach Chalkida στην «παραδεισένια» παραλία του Άγιου Μηνά και το DAVE by the beach Loutraki που «παντρεύει» την urban με τη funky αισθητική σε μία τοποθεσία που συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα, είναι τα κορυφαία καταλύματα που δεν σου προσφέρουν απλώς τη φιλοξενία τους, αλλά σου παρέχουν μία εμπειρία διαμονής, η οποία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα στάνταρ σου.

Extra tip: Όσο για τα watersport, να ξέρεις πως η BlueStories μπορεί να οργανώσει τις δραστηριότητες που θέλεις να απολαύσεις και με τη βοήθειά της θα τολμήσεις μία βόλτα πάνω σε άλογο, διασκεδαστικά οικογενειακά παιχνίδια σε φουσκωτές, θαλάσσιες εγκαταστάσεις και νεροτσουλήθρες, υποβρύχιες περιπέτειες με scuba diving και πολλές άλλες… μπλε ιστορίες.

Τι περιμένεις, λοιπόν, όταν ξέρεις πως amazing stories waiting to happen; Πραγματοποίησε μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα των Brown Hotels, κάνε την κράτησή σου με όφελος έως 30% και βίωσε μία πρωτόγνωρη εμπειρία διαμονής, η οποία θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα από μία απλή φιλοξενία και θα δώσει ώθηση στο φετινό φθινόπωρο. Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να σε αναζωογονήσει περισσότερο και να ανεβάσει τη διάθεσή σου από μία ξεχωριστή, pampering εμπειρία γεμάτη χαλάρωση και joyful στιγμές!