Το εναλλακτικό παζάρι της Αθήνας επιστρέφει

Το εναλλακτικό παζάρι της Αθήνας επιστρέφει

Το Meet Market κάνει τη καλοκαιρινή επαναφορά του στη πραγματικότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο Six D.O.G.S.

Ο Σεπτέμβριος ήρθε και το Meet Market σας επαναφέρει στην πραγματικότητα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Βρίσκονται όλοι εκεί, δημιουργοί, καλλιτέχνες, φίλοι και συνάδελφοι, με καλοκαιρινές δημιουργίες εμπνευσμένες απο τον ήλιο, την θάλασσα και την απραξία.

Το Six DOGS -μέσα και έξω- γεμίζει με ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, vintage, λιχουδιές (οχι vintage λιχουδιές και πάθετε καμμιά δηλητηρίαση), έπιπλα, βινύλια και CDs, προιόντα σώματος, διακοσμητικά σπιτιού. Η καλύτερη φάση βέβαια είναι τα διαδραστικά παιχνίδια με έπαθλο διάφορα δωράκια. Όλα αυτά συνοδεύονται από το soundtrack που δημιουργούν οι DJs του Meet Market.

Απολαύστε ένα κοκτέιλ στον κήπο, για το DIY BBQ της Κυριακής (ευπρόσδεκτες οι συνεισφορές φαγητών για μεγαλύτερη ποικιλία), ανταλλάξτε καλοκαιρινές εμπειρίες με τους φίλους σας, επιδείξτε το μαύρισμά σας (για οσο κρατήσει) και κυκλοφορίστε ανάμεσα στις μοναδικές δημιουργίες καλλιτεχνών, designers, και ανεξάρτητων επιχειρήσεων, με την καλύτερη μουσική επένδυση απο τους DJs.

Περισσότερες πληροφορίες για το Meet Market θα βρείτε εδώ.

Το Meet Market θα ξεκινά κάθε μέρα στις 15.00 και θα λήγει στις 00.00.

Six D.o.g.s
Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι
Τηλ:210 3210 510