Τα celebrational spots της πόλης που σου χαρίζουν τις ultra fun και premium nights

Τα celebrational spots της πόλης που σου χαρίζουν τις ultra fun και premium nights

Η πιο premium ατμόσφαιρα για τις γιορτές, που δεν θα χάσεις.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκινούν από το πρώτο «εορταστικό» βράδυ έξω στη στολισμένη πόλη -κι αυτό το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, αφού λατρεύεις το city outing. Τα αγαπημένα σου στέκια φορούν τα γιορτινά τους, φωτάκια δίνουν λάμψη και στις πιο σκοτεινές γωνιές και τα παγωμένα βράδια του χειμώνα αποκτούν τη ζεστασιά της διασκέδασης. Δεν υπάρχει περίπτωση να κανονίσετε με την παρέα σας χριστουγεννιάτικη έξοδο και να μην διασκεδάσετε απόλυτα: Φαίνεται πως η μαγεία των Χριστουγέννων μπορεί να κάνει τα βράδια σου στην πόλη καθένα πιο απολαυστικό, πιο μοναδικό από το άλλο!

Φυσικά και αυτήν την περίοδο με την πόλη στολισμένη από άκρη σε άκρη, θέλεις να αρπάζεις κάθε ευκαιρία για έξοδο με τους αγαπημένους σου, με τους συναδέλφους μετά το γραφείο, ακόμα και με τις παλιές σου φίλες από το σχολείο που έχετε καθιερώσει ένα festive seasonal ποτό που «κηρύσσει» την έναρξη των γιορτών κάθε, μα κάθε χρόνο! Γιατί τα εορταστικά σημεία της πόλης δημιουργούν την πιο ξεχωριστή ατμόσφαιρα της χρονιάς, για τις πιο διασκεδαστικές και premium βραδιές, με τη CÎROC στο ποτήρι σου σε όλα τα top μέρη που σίγουρα θα βρεθείς!

Η πιο premium ατμόσφαιρα για τις γιορτές, που δεν θα χάσεις

Αυτόν το Δεκέμβρη, λοιπόν, ξεκινάς με ορμή και ατέλειωτη όρεξη για να ζήσεις την εμπειρία των γιορτών στο έπακρο, όπου και όπως εσύ το επιθυμείς. Θέλεις να βιώσεις την απόλυτη διασκέδαση, σε όλες της τις μορφές και να κάνεις CÎROC your nights, με όλες τις αφορμές, όπου κι αν βρεθείς: Τι λες να δημιουργήσεις το δικό σου «city outing advent calendar», με κάθε «κουτάκι» να κρύβει και μία αξεπέραστη premium CÎROC night out;

Εμείς, για σου δώσουμε ακόμα ένα κίνητρο να ξεκινήσεις τις βόλτες σου στην εορταστική πόλη αμέσως, σου προτείνουμε τρεις ξεχωριστές και playful εξόδους. Εξόδους που δεν πρέπει να χάσεις, για να δημιουργήσεις τελικά μια ξεχωριστή εορταστική εμπειρία που θα θέλεις να ζεις και να ξαναζείς κάθε χρονιά!

«Στα χριστουγεννιάτικα τα bars, το celebration μπαίνει στη ζωή σου»: Παραφράζοντας κάπως έτσι το γνωστό στιχάκι, φέτος ξεκίνα από τα αγαπημένα σου bars, που κατευθείαν θα μετατρέψουν τη χειμωνιάτικη παγωνιά σε celebration. Δεν θέλεις, άλλωστε, να χάσεις κάποιο μπαράκι που προσφέρει κορυφαία ατμόσφαιρα, σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι. Αυτήν την περίοδο ειδικά, τα εγχώρια μπαράκια σε μεταφέρουν απευθείας στην καρδιά της Ευρώπης, μιας και δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα ευρωπαϊκά, πολυβραβευμένα bars που χαζεύεις στα social media. Υπάρχει, άλλωστε, ένα κοινό στοιχείο -ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο- που δεν είναι άλλο από την ξεχωριστή CÎROC Vodka, που αποτελεί το τέλειο συστατικό για να μετατρέψει κάθε απλό cocktail στην πιο premium εμπειρία. Και αν θέλεις να απολαύσεις την πιο premium βότκα, δεν υπάρχει καταλληλότερο bar από το δημοφιλές Rock n Roll Athens στο Κολωνάκι.

«Dance me to the end of… nightclubs»: Επόμενη πίστα, η «καρδιά» της νυχτερινής ζωής κάθε πόλης της Ελλάδας και ειδικά τα Χριστούγεννα. Τα clubs είναι εκεί και σε περιμένουν να ξεφαντώσεις στον χορό, επιλέγοντας τη μουσική που θέλεις για να απογειωθεί το κέφι και η διάθεση για πάρτι: Από ηλεκτρονικά vibes μέχρι RnB ρυθμούς, αρκεί να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει και να συνοδεύσεις τις χορευτικές σου στιγμές με ένα CÎROC serve! Και ένα διαχρονικό club που αξίζει σίγουρα την επίσκεψή σου, είναι το Dybbuk, εκεί που τα φώτα κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, η δυνατή μουσική και η dance διάθεση ταιριάζουν καταπληκτικά με τη δική σου ορμή για ατελείωτη διασκέδαση.

«Θέλω στα μπουζούκια να με πας»: Εορταστικές βραδιές, ειδικά τα Χριστούγεννα, χωρίς μπουζούκια; Δεν υπάρχει λόγος να κρατηθείς μακριά από την απόλυτα ελληνική βραδινή έξοδο, σε κάθε πόλη της χώρας -κάθε πίστα έχει τη… χάρη της και το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, αν και καμία σκηνή δεν σου προσφέρει το γιορτινό ξεφάντωμα που θα ζήσεις στο Romeo Club. Η live μουσική σε βάζει στο πιο celebrational mood της περιόδου και κάθε έξοδος στα μπουζούκια γίνεται… a night to remember για όλους. Και ενώ η CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις στιγμές αυτές, η διασκέδαση εκτοξεύεται στα πιο εορταστικά ύψη που μπορείς να σκεφτείς!

Με τo CÎROC Squad στα πιο hot σημεία της εορταστικής πόλης!

Σίγουρα, γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πως η premium, εκλεπτυσμένη CÎROC Vodka, που δημιουργείται στη Νότια Γαλλία, με τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή -ειδικά, τώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων που την απολαμβάνεις σε κάθε έξοδό σου στα στέκια της πόλης. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, η CÎROC Vodka παρασκευάζεται από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και μέσα από πέντε αποστάξεις, αποκτά ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση. Πρόκειται για μία εξευγενισμένη premium βότκα, που είναι γεμάτη ζωντάνια, παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, με ποιότητα που αντικατοπτρίζει την απόλαυση της ζωής σε κάθε μπουκάλι.

To CÎROC Squad, άλλωστε, αυτή η μοναδική παρέα των επτά λαμπερών και playful προσωπικοτήτων, σού δείχνει πώς θα απολαύσεις τη CÎROC Vodka σου με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και πώς θα ξεκινήσεις την ατέλειωτη διασκέδαση στα πιο hot σημεία της πόλης, με προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα γιορτινά σου βράδια, μοναδικά!

Η Χαρά Παππά, το φρέσκο και λαμπερό κορίτσι, με την πιο fun διάθεση, η Κέισι Μίζιου, μοντέλο αλλά και fashion περσόνα με τον πιο fun glam χαρακτήρα, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου που ξεχωρίζει για το ταλέντο της στο τραγούδι, τον playful χαρακτήρα της και τις glam εμφανίσεις της, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, το fashion it-girl που παράλληλα είναι μια πολύ ταλαντούχα designer και ξεχωρίζει μέσα από το ιδιαίτερο στυλ της, είναι τα τέσσερα κορίτσια της fun παρέας. Ο Bill Roxenos, ταλαντούχος χορευτής, χορογράφος που αγαπά τις τέχνες και ξεχωρίζει για την εκκεντρική και cool προσωπικότητά του, ο Dj Kas που λατρεύει τη celebrational μουσική και μεταφέρει αυτά τα cool vibes στο κοινό του και ο Κωνσταντίνος Τσάγκαρης, μία προσωπικότητα που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή αισθητική του ως μοντέλο αλλά και ως άνθρωπος, συμπληρώνουν το CÎROC Squad που πραγματοποιεί τις πιο premium CÎROC εξόδους και σε εμπνέει να ακολουθήσεις τα βήματα της απόλυτης διασκέδασης.

Η δική σου festive season, λοιπόν, μπορεί να ξεκινήσει από ένα δείπνο στο Rock n Roll στο Κολωνάκι, ώστε αμέσως μετά να απολαύσεις την ultra-premium CÎROC Vodka χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τον πιο playful τρόπο -ακριβώς όπως το αγαπημένο CÎROC Squad! Η συνέχεια «προστάζει» nightclub και το CÎROC Squad σού προτείνει το απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk, όπου όλοι τους διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης. Ιδανική έξοδο στα μπουζούκια για το CÎROC Squad αποτελεί το Romeo Club & το Fantasia Live, όπου απολαμβάνει κάθε φορά, μία πραγματικά ελληνική glam βραδιά με fun διάθεση και χορό!

K_S_0186.jpg

Η CÎROC Vodka σου δείχνει τον πιο premium και luxury τρόπο για να μετατρέψεις το city outing της χριστουγεννιάτικης εποχής στο πιο fun της χρονιάς. Είσαι έτοιμη να εμπνευστείς και να απολαύσεις το nightlife κάθε πόλης, όπου κι αν βρίσκεσαι, κάθε στιγμή;

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.