Dancing Queens: Μπες σε εορταστικό mood δίνοντας σήμερα κιόλας ραντεβού για μουσική και χορό!

Dancing Queens: Μπες σε εορταστικό mood δίνοντας σήμερα κιόλας ραντεβού για μουσική και χορό!

Τι περιλαμβάνει και από πού ξεκινάει μία βραδιά που θα γραφτεί στην ιστορία;

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα βιώσεις μία ανεπανάληπτη, celebrating βραδιά με την παρέα σου, αυτό είναι η προετοιμασία που έχεις πραγματοποιήσει, μέχρι να συναντήσεις τους φίλους σου. Διότι ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιήσεις τις ώρες που προηγούνται από τη συνάντησή σας, είναι και αυτός που προμηνύει πόσο επικό και αξέχαστο θα είναι το βράδυ που θα ακολουθήσει.

Τι περιλαμβάνει και από πού ξεκινάει μία βραδιά η οποία θα γραφτεί στην ιστορία; Πώς θα καταφέρεις να ανακτήσεις τα celebrational vibes σου, έπειτα από μία απαιτητική μέρα, ώστε να μεταμορφωθείς μέσα σε λίγες ώρες στην απόλυτη dancing queen, η οποία είναι έτοιμη για μία άκρως μουσική και χορευτική CÎROC your city έξοδο;

Το σίγουρο είναι πως αυτή η διαδικασία ξεκινάει από το σπίτι σου και συγκεκριμένα, από τη στιγμή που θα πατήσεις «play» στην αγαπημένη σου playlist. Έπειτα, ο ξεσηκωτικός ρυθμός της μουσικής θα σε παρασύρει σε μία διασκεδαστική προετοιμασία, η οποία θα σε «εξοπλίσει» με την αισιοδοξία, τη χαρά και τον ενθουσιασμό που επιβάλλουν οι γιορτινές βραδιές.

#1 Πάτα «play» και άφησε τη μουσική να σε παρασύρει στην πιο αξέχαστη βραδιά

Να θυμάσαι πως η μουσική είναι ο πιο ισχυρός «σύμμαχός» σου, όλες εκείνες τις φορές που θέλεις διακαώς να βγεις, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεσαι πως δεν έχεις το κουράγιο να εγκαταλείψεις την άνεση του καναπέ σου. Επιλέγοντας τα κατάλληλα μουσική κομμάτια, δεν θα βλέπεις την ώρα να λικνιστείς σε ηλεκτρονικούς, house και RnB ρυθμούς, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια σας με την premium βότκα CÎROC, η οποία αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό σε κάθε CÎROC your city εξόρμηση.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις βαρεθεί να ακούς όλο τα ίδια και τα ίδια και θες κάτι διαφορετικό, να ξέρεις πως οι urban pop, hip hop και house παραγωγές του ταλαντούχου DJ Kas θα σε πείσουν να ετοιμαστείς για ένα επικό βράδυ, το οποίο θα θέλεις να θυμάσαι για πάντα.

#2 Βάλε «φωτιά» στην ομαδική συνομιλία που έχεις με τις κολλητές σου

Όσο εσύ μπαίνεις… χορευτικά στον ρυθμό της βραδιάς, σε μία άλλη άκρη της πόλης υπάρχει μία φίλη σου η οποία αμφιταλαντεύεται και δυσκολεύεται πολύ να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τελικά στην έξοδό σας. Και επειδή δίχως εκείνη ξέρεις πως η βραδιά σας δεν θα είναι το ίδιο συναρπαστική, φρόντισε να την παρακινήσεις έγκαιρα, όχι μόνο εκείνη, άλλα και όλη την παρέα. Πώς θα το κάνεις; «Βομβαρδίζοντας» την ομαδική συνομιλία σας με χορευτικά κομμάτια που έχουν «σφραγίσει» τη φιλία σας, με αστείες selfies στις οποίες θα δοκιμάζεις τα επικρατέστερα και πιο glam outfits που κατάφερες να σκαρφιστείς για την έξοδό σας. Με λίγα λόγια, γίνε εκείνη που με την καλή της διάθεση, θα εμπνεύσει τις φίλες της να διεκδικήσουν την celebrational
έξοδο που τους αξίζει να ζήσουν. Όσο για τα outfits, αν ξεμείνεις από ευρηματικές ιδέες, ρίξε μία ματιά στο Instagram του Κωνσταντίνου Τσάγκαρη, του μοντέλου που ξεχωρίζει από το πλήθος, για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή αισθητική του -και θα μας θυμηθείς!

#3 Δώσε ραντεβού με την παρέα σου στο καθιερωμένο σημείο, τη γνωστή ώρα

Υπάρχει πιο κινηματογραφική στιγμή, από εκείνη που μαζί με τις φίλες σου μπαίνετε απαστράπτουσες στο αγαπημένο σας κλαμπ; Σίγουρα όχι, αφού αυτή η στιγμή σηματοδοτεί και την έναρξη μιας διασκεδαστικής CÎROC your city εμπειρίας, η οποία έχει τη γεύση της αγαπημένης σας premium βότκας. Και για να γίνει σωστά αυτή η είσοδος, πρέπει να είστε όλες μαζί, όπως κάθε γνήσιο girl squad. Συνεπώς, έπειτα από την προετοιμασία σας, δώστε ραντεβού στο μέρος που συναντιέστε συνήθως και ορίστε την ιδανική ώρα, στην οποία θα είστε όλες συνεπείς. Έχοντας στο πλευρό σου τις φίλες σου, θα εγκλιματιστείς πιο γρήγορα στον χώρο, θα αφεθείς απόλυτα στον ρυθμό της μουσικής και θα χορέψεις σαν να μην σε βλέπει κανείς. Και αν θέλεις να εμπνευστείς από κάποιον, για να πραγματοποιήσεις φιγούρες οι οποίες θα εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους, να ξέρεις πως ο χορευτής Bill Roxenos είναι το CÎROC Squad member που σου αποκαλύπτει μέσα από το Instagram το πώς η μουσική συνδυάζεται με το freedom of expression.

Αν θέλεις, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα να σου μείνουν αξέχαστα, τότε οι celebrational βραδιές στην πόλη με δυνατή μουσική και ατέλειωτο χορό, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχοντας για συντροφιά τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο, τους ανθρώπους που ξέρουν να περνάνε καλά όπως και εσύ, καθώς και την αγαπημένη σου premium βότκα CÎROC, να είσαι σίγουρη πως θα δημιουργήσεις τις πιο χαρούμενες και γιορτινές αναμνήσεις.

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.