Beauty inspiration: Πώς θα «αντιγράψεις» με επιτυχία τα πιο playful look της σεζόν!

Beauty inspiration: Πώς θα «αντιγράψεις» με επιτυχία τα πιο playful look της σεζόν!

Τι είναι αυτό όμως, που κάνει ένα μακιγιάζ γιορτινό και όχι απλώς βραδινό;

Αν υπάρχει ένας λόγος που τα Χριστούγεννα έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, αυτός είναι πως μπορείς να πειραματιστείς όσο θέλεις με το μακιγιάζ σου, χωρίς να σε απασχολεί ότι το τελικό αποτέλεσμα θα θεωρηθεί extravagant. Διανύουμε την πιο λαμπερή περίοδο του έτους, μία περίοδο που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις νυχτερινά city outings, οπότε έχεις αμέτρητες αφορμές για να δημιουργήσεις τα πιο αψεγάδιαστα, glam και γιορτινά look, παρόμοια με αυτά που υιοθετούν τα αγαπημένα σου IT girls στα social media.

Τι είναι αυτό όμως, που κάνει ένα μακιγιάζ γιορτινό και όχι απλώς βραδινό; Ποιες είναι οι πινελιές, οι αποχρώσεις και οι λεπτομέρειες που θα σου χαρίσουν το playful make up look, το οποίο αρμόζει στις βραδινές εμφανίσεις που επιλέγεις για τις φορές που σκοπεύεις να κάνεις CÎROC Your City με τους φίλους σου; Τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να δώσουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, είναι τα IT girls του CÎROC Squad, δηλαδή τα μοντέλα Χαρά Παππά και Κέισι Μίζιου, η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου και η fashionista Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, τέσσερα κορίτσια που ξεχωρίζουν για τις επιλογές τους και τις glam with a street twist εμφανίσεις τους και φυσικά, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, ένα μοντέλο που μας εμπνέει με τη σύγχρονη και πρωτότυπη αισθητική του.

Αντλώντας έμπνευση από το στυλ τους, λοιπόν, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία beauty trends της σεζόν, που θα σου χαρίσουν τα εορταστικά make up look για τις πιο εντυπωσιακές, γιορτινές εμφανίσεις.

Αναβάθμισε το cat-eye σου με τις πιο playful και glam αποχρώσεις του χειμώνα

To cat-eye είναι μία τεχνική που σε βοηθά να δίνεις μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου, για αυτό το δοκιμάζεις σε πολλές και διαφορετικές παραλλαγές, οι οποίες σου επιτρέπουν να το ενσωματώνεις σε casual, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις. Ωστόσο, επειδή είναι Χριστούγεννα και οι τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς επιβάλλουν κάτι πιο… παιχνιδιάρικο, μήπως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις την κλασική μαύρη απόχρωση του eyeliner σου με μία λίγο πιο glam και ανατρεπτική; Για παράδειγμα, αν έχεις γαλάζια ή πράσινα μάτια, μπορείς να δοκιμάσεις ένα cat-eye σε έναν μεταλλικό τόνο, όπως το χρυσό ή το ασημί, ενώ αν έχεις καστανά μάτια, μία βαθιά μπλε απόχρωση, μία σμαραγδένια ή μία μωβ, θα δημιουργήσει την απόλυτη αντίθεση και θα σου προσφέρει ένα καθηλωτικό βλέμμα, παρόμοιο με αυτό που έχει η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Κέισι Μίζιου και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου στις εικόνες που ακολουθούν, οι οποίες φαίνεται να εμπνεύστηκαν από τα χρώματα της CÎROC Vodka για τα beauty looks τους.

Πες «ναι» σε οτιδήποτε έχει glitter και δημιούργησε τo πιο sparkling μακιγιάζ

Μερικές φορές αυτό που χρειάζεσαι για να μπεις σε εορταστικό και party mood είναι λίγες sparkling «πινελιές» στο μακιγιάζ σου. Συνεπώς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις ένα μεγάλο «ναι» σε οτιδήποτε περιέχει glitter, είτε πρόκειται για μία σκιά ματιών, είτε για μία την top coat μάσκαρα, που θα χαρίσει περισσότερη λάμψη στα μάτια σου. Εναλλακτικά, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο look, μπορείς να επενδύσεις στο απόλυτο beauty trend, δηλαδή σε ιριδίζον στρας, πολύχρωμες παγιέτες και άλλα λαμπερά, sticker-κοσμήματα προσώπου (face gems), τα οποία θα σου δώσουν τη δυνατότητα να συνθέσεις ένα πρωτότυπο και άκρως γιορτινό αποτέλεσμα, δηλαδή ένα μακιγιάζ επαγγελματικού επιπέδου που θα «ρίξει» τα social media, όταν θα ανεβάζεις stories με εσένα και τους φίλους σου να χορεύετε, πίνοντας το αγαπημένο σας CÎROC Vodka cocktail .

image002.jpg

Το bold lipstick που δεν πρέπει να λείπει από το clutch κάθε αυθεντικού party girl

Σε κάθε βραδινή έξοδο, χάνεις χρόνο από τη διασκέδασή σου, επειδή πρέπει να επισκέπτεσαι την τουαλέτα για να ανανεώνεις το κραγιόν σου; Περίπου κάθε μισάωρο διακόπτεις τον ξέφρενο χορό της κολλητής σου, για να τη ρωτήσεις αν έχει φύγει το κραγιόν σου; Τότε έχουμε τη λύση που χρειάζεσαι. Ποια είναι αυτή; Η επιλογή ενός bold lipstick, το οποίο έχει μία απόχρωση παρόμοια με εκείνη των χειλιών σου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τα αγαπημένα σου IT girls, Κέισι Μίζιου και Χαρά Παππά, επιλέγουν πιο nude, peachy και φυσικούς τόνους για τα χείλη τους, όταν πραγματοποιούν μία νυχτερινή έξοδο με το CÎROC squad, καθώς ξέρουν πως είναι οι πιο ασφαλείς επιλογές, αυτές που τους επιτρέπουν να απολαμβάνουν την premium γεύση της CÎROC Vodka, χωρίς να ανησυχούν πως θα αλλοιωθεί το μακιγιάζ τους.

image003.jpg

Να θυμάσαι πως οι παραπάνω προτάσεις είναι ενδεικτικές και σκοπό έχουν να σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις ιδιαίτερα make up look, τα οποία θα αναδεικνύουν τη μοναδικότητά σου. Ξεχώρισε, λοιπόν, τα trends που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σου, υιοθέτησέ τα στις γιορτινές εμφανίσεις σου και ετοιμάσουν για μία CÎROC Your City βραδιά, η οποία θα «σφραγιστεί» από τη λάμψη που θα σκορπίζεις στο πέρασμά σου!

image004.jpg

Απολαύστε υπεύθυνα
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.