Christmas in the City: Γιατί θα είναι πάντα η αγαπημένη μας ultra premium εμπειρία!

Christmas in the City: Γιατί θα είναι πάντα η αγαπημένη μας ultra premium εμπειρία!

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως, που κάνουν τόσο απολαυστικές και διασκεδαστικές τις γιορτές στην πόλη

 

Μπορεί οι χειμερινοί προορισμοί της Ελλάδας και του εξωτερικού να έχουν την τιμητική τους την περίοδο των γιορτών και να κατακλύζονται από επισκέπτες όμως, λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τις γιορτές στην πόλη. Οι φωτισμένες λεωφόροι, οι στολισμένες βιτρίνες, οι πλατείες και τα πάρκα που μοιάζουν βγαλμένα από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού, σε εμπνέουν να σεργιανήσεις στις πιο hype συνοικίες της πόλης.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που σκαρφίζεσαι διαρκώς αφορμές για να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνεις ραντεβού για after work drinks στο καθιερωμένο urban στέκι, συναντάς γνωστούς και φίλους στα πιο γνωστά club της πόλης, κλείνεις τραπέζι στις μεγάλες μουσικές σκηνές που εμφανίζονται οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες. Και ακριβώς επειδή τα Χριστούγεννα στην πόλη σου δίνουν την ευκαιρία να CÎROC your city που σημαίνει να απολαύσεις τις γιορτές, δεν θα την άλλαζες ούτε με την πιο luxury διαμονή στις Ελβετικές Άλπεις.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως, που κάνουν τόσο απολαυστικές και διασκεδαστικές τις γιορτές στην πόλη



#1 Έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας σου

Το καλό με τα Χριστούγεννα στην πόλη είναι πως δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ντυθείς όσο glam, γιορτινά και λαμπερά θέλεις, χωρίς να σε απασχολεί ότι ίσως είσαι overdressed για την περίσταση. Όλοι, ακόμη και εκείνοι που παριστάνουν πως δεν τους νοιάζει τόσο πολύ το ντύσιμό τους, φοράνε τα καλά τους και κυκλοφορούν στους στολισμένους δρόμους της πόλης, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ένα ατελείωτο… catwalk.

Επειδή το κρύο είναι σχετικά ήπιο, μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις ένα μεγάλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, ώστε να συνθέσεις ένα άκρως celebrational look, το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω σου μπαίνοντας, για παράδειγμα, στο Rockn Roll στο Κολωνάκι, εκεί όπου μπορείς να απολαύσεις ένα άκρως γιορτινό γεύμα, πίνοντας CÎROC and Tonic. Σε κάθε περίπτωση, αν χρειάζεσαι λίγο inspo για τα γιορτινά look σου, αναζήτησε το όνομα Κωνσταντίνος Τσαγκάρης στα social media και θα βρεις σίγουρα την έμπνευση που ζητάς!



#2 Όσοι θέλεις να μοιραστείς μαζί τους τα Χριστούγεννα είναι μαζί σου και στην πόλη

Ένας βασικός λόγος που επιλέγεις να περνάς τα Χριστούγεννα στην πόλη, είναι το γεγονός πως όλοι εκείνοι με τους οποίους θέλεις να μοιραστείς τις γιορτές, παραμένουν στην πόλη μαζί σου. Άλλωστε, χωρίς την παρέα, τον σύντροφο, την οικογένειά σου, ξέρεις καλά πως τα Χριστούγεννα δεν θα είναι το ίδιο απολαυστικά. Και αυτό είναι κάτι που το CÎROC Squad, δηλαδή η Κέισι Μίζιου, η Χαρά Παππά, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο DJ Kas, o Bill Roxenos και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, γνωρίζουν πολύ καλά.

Διότι αυτή η ομάδα από δημιουργικές προσωπικότητες σε εμπνέει με τα city outings της, να εγκαταλείψεις την άνεση του καναπέ σου, για να ζήσεις μαζί με την παρέα σου ανεπανάληπτες, γιορτινές βραδιές στην πόλη, νύχτες γεμάτες μουσική, χορό, γέλια και δυνατές συγκινήσεις σε εμβληματικά αθηναϊκά μαγαζιά. Και σίγουρα, χωρίς την παρουσία των αγαπημένων σου προσώπων, δηλαδή των ανθρώπων που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και σε εμπνέουν να περνάς καλά, ξέρεις πως τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν το ίδιο λαμπερά, playful και αισιόδοξα!



#3 Είσαι πιο ευέλικτη και άνετη με τις βραδινές εξόδους που πραγματοποιείς

Οι άδειες που παίρνεις από το γραφείο την περίοδο των γιορτών, σου επιτρέπουν να είσαι λίγο πιο ευέλικτη με τις βραδινές σου εξόδους. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να βγεις για ποτό ξέγνοιαστη στα αγαπημένα σου dance spots, χωρίς να χρειαστεί να κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι το ρολόι σου, επειδή αργά ή γρήγορα θα πρέπει να βρεθείς στο κρεβάτι σου, για να ξυπνήσεις νωρίς το επόμενο πρωί και να πας στο γραφείο.

Τα καλά νέα είναι πως ειδικά την περίοδο των γιορτών, υπάρχουν πολλά dance spots και funky στέκια στα οποία μπορείς να απολαύσεις τις εξόδους με την παρέα, ακόμη και αν δώσετε ένα after midnight ραντεβού! Ένα από αυτά τα dance spots της Αθήνας είναι και το δημοφιλές Dybbuk, στο οποίο παρευρέθηκε και το CÎROC Squad, δηλαδή η πιο κεφάτη και δημιουργική παρέα της πόλης. Και όπως ήταν επόμενο, όλοι οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις χορευτικές φιγούρες του χορευτή και χορογράφου Bill Roxenos, του CÎROC Squad member που ξεχωρίζει για την creative προσωπικότητά του.



#4 Μπορείς να ζήσεις μία αξέχαστη βραδιά στα μπουζούκια παρέα με τους φίλους σου

Αν είσαι φαν της ελληνικής μουσικής, τότε αξίζει να πραγματοποιήσεις μία βραδινή έξοδο στα μπουζούκια με τους φίλους σου. Η γιορτινή περίοδος επιβάλλει να βάλεις τα καλά σου και να απολαύσεις ένα live μουσικό πρόγραμμα, απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου premium βότκα CÎROC. Αν δεν ξέρεις ποια μπουζούκια σου προσφέρουν το καλύτερο πρόγραμμα, υπάρχουν δύο μαγαζιά που εδώ και χρόνια είναι συνώνυμα με την αυθεντική ελληνική διασκέδαση και αυτά δεν είναι άλλα από το Romeo Club και το Fantasia Live, δύο σκηνές που θα σου χαρίσουν αξέχαστες, γιορτινές νύχτες.

Όσο για το outfit που θα «αγκαλιάζει» τη σιλουέτα σου σε αυτές τις εξόδους, τι λες να αντλήσεις έμπνευση από τα look της αγαπημένης μας τραγουδίστριας Ανδρομάχης Δημητροπούλου, του λαμπερού μέλους του CÎROC Squad που εμφανίζεται στο Fantasia Live και δεν πρέπει να χάσεις. Μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αρκεί για να σου δώσει το style inspo που χρειάζεσαι!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Κάνε μία λίστα με τα urban dance spots, τα μπουζούκια και τα μπαρ της πόλης που θέλεις να επισκεφθείς με την παρέα σου τις ημέρες των γιορτών και φρόντισε ώστε τα φετινά Χριστούγεννα, να σου μείνουν αξέχαστα! Είσαι έτοιμη για τις πιο celebrational city nights;



Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.