Μπες στο «πνεύμα» των γιορτών με τα ultimate Christmas cocktails

Μπες στο «πνεύμα» των γιορτών με τα ultimate Christmas cocktails

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές εύκολες και απλές συνταγές, για να δημιουργήσεις στο σπίτι σου τα ultimate Xmas cocktails.

Ακούγοντας τη λέξη Χριστούγεννα ποια είναι η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό; Εσύ με την παρέα σου να τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας σε κάποιο club κατάμεστο από κόσμο; Ο σύντροφός σου να σου προσφέρει ένα μεγάλο γιορτινό πακέτο με λαμπερό περιτύλιγμα; Όποια εικόνα και αν σου ήρθε πρώτη στο μυαλό, το σίγουρο είναι πως τα Χριστούγεννα που έχεις ζήσει, σου έχουν αφήσει τις πιο λαμπερές και playful αναμνήσεις.

Και αυτές οι αναμνήσεις, κατά κάποιον τρόπο έχουν συνδυαστεί με τις πιο υπέροχες γεύσεις και τα πιο λαχταριστά αρώματα, καθεμιά από αυτές τις στιγμές, από το καθιερωμένο στόλισμα του δέντρου μέχρι το celebrational city outing της Πρωτοχρονιάς, συνοδεύεται από premium cocktails. Και premium cocktails θα πει CÎROC Vodka.

Ακριβώς για αυτό, αν θέλεις να μπεις σε γιορτινό mood και να φέρεις στην επιφάνεια την πιο festive εκδοχή σου, να ξέρεις πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι την παρέα των αγαπημένων σου προσώπων και τα σπιτικά, απλά αλλά εκλεπτυσμένα cocktails.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές εύκολες και απλές συνταγές, για να δημιουργήσεις στο σπίτι σου τα ultimate Xmas cocktails, τα οποία υπόσχονται να χαρίσουν σε εσένα και την παρέα σου τις πιο απολαυστικές Celebrate with CÎROC στιγμές!

1671014871872-207079586-image003.jpg

Το απόλυτο CÎROC Cosmo για τα γιορτινά ladies nights που οργανώνεις στο σπίτι

Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, θα συνεχίζεις να πραγματοποιείς σπιτικά ladies nights με τις κολλητές σου, τα οποία αποτελούν μία συναρπαστική χριστουγεννιάτικη παράδοση που έχει «σφραγίσει» τη φιλία σας. Και τι χρειάζεται ένα βράδυ με τις κολλητές σου για να είναι άκρως απολαυστικό, γιορτινό και glamorous; Φυσικά, τη φρουτώδη γεύση του απόλυτου CÎROC Cosmo.

Για να ετοιμάσεις το λαχταριστό CÎROC Cosmo, θα χρειαστείς τα εξής υλικά:

  • 40ml CÎROC Vodka
  • 35ml αφρώδη οίνο
  • 10ml χυμό λάιμ
  • 45ml χυμό cranberry

Θα πραγματοποιήσεις τη συνταγή για το CÎROC Cosmo, βάζοντας σε ένα shaker πάγο, τη CÎROC Vodka, τον χυμό lime και τον χυμό cranberry. Αφού ανακινήσεις καλά το περιεχόμενο του shaker, θα σουρώσεις το μείγμα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και θα προσθέσεις αφρώδη οίνο, τόσο ώστε να γεμίσει το ποτήρι. Αν θέλεις, μπορείς να γαρνίρεις το cocktail σου με μία φλούδα πορτοκαλιού.

1671014884444-7384440-image005.jpg

Το κλασικό CÎROC and Tonic για τους φίλους που θέλουν κάτι απλό, αλλά στην premium εκδοχή του

Φέτος σκοπεύεις να αλλάξεις χρονιά στο σπίτι με την παρέα σου; Τότε, μην παραλείψεις να προσθέσεις στην κάβα σου την ultra-premium vodka CÎROC, που είναι η τέλεια βάση για να κάνεις ένα απλό ποτό, premium, να δημιουργήσεις δηλαδή ένα εκλεπτυσμένο CÎROC and Tonic. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το συγκεκριμένο ποτό αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή όσων γνωρίζουν καλά το nightlife. Για αυτό και το CÎROC Squad επέλεξε CÎROC and Tonic στα city outings.

Για να πραγματοποιήσεις το συγκεκριμένο cocktail, θα χρειαστείς τα εξής υλικά:

  • 50ml CÎROC Vodka
  • 200ml Tonic
  • Μούραγια γαρνίρισμα

Για να δημιουργήσεις το CÎROC and Tonic στο σπίτι χρειάζεσαι ένα ποτήρι highball με αρκετά παγάκια στο οποίο αρχικά θα ρίξεις CÎROC Vodka. Έπειτα, θα ρίξεις αργά το tonic, ώστε να μην δημιουργηθούν πολλές φυσαλίδες. Στη συνέχεια θα ανακατέψεις καλά τα υλικά με ένα κουτάλι, για να αναμειχθούν, θα γαρνίρεις το ποτό με 3 ή 4 μούρα και θα σερβίρεις το ποτό στους καλεσμένους σου. Τόσο εύκολα, γρήγορα και απλά!

1671014899574-921566772-image007.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να μπεις εσύ και οι φίλοι σου σε X-mas mood αρκεί να προσκαλέσεις την παρέα σου, να βάλεις μία γιορτινή playlist να παίζει δυνατά και να τους εντυπωσιάσεις όλους με τις ικανότητές σου στο bartending! Την premium γεύση των cocktails που θα απολαύσετε θα τη δώσει η CÎROC Vodka, για αυτό βάλε την πρώτη στη λίστα με τα ψώνια που έχεις να κάνεις για τα σπιτικά celebrations.

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.