#DineAthens: Το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς σε καλεί να βιώσεις τις πιο premium εμπειρίες!

#DineAthens: Το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς σε καλεί να βιώσεις τις πιο premium εμπειρίες!

Φύγαμε για το 7o restaurant week της Αθήνας.

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει αναδειχθεί σε γαστρονομικό προορισμό και σίγουρα, υπάρχουν πολλά -μα πολλά- εστιατόρια στα οποία θέλεις να κάνεις την κράτησή σου, αν είσαι μία αθεράπευτη foodie ή αν ο ουρανίσκος σου έχει γίνει λίγο πιο απαιτητικός με τον καιρό.

Επειδή, βέβαια, η λίστα με τα γαστρονομικά «διαμαντάκια» της πόλης είναι μεγάλη και το να την ακολουθήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος δεν είναι και η πιο εύκολη ή budget friendly υπόθεση, όπως όλες και όλοι μας, έτσι και εσύ πιθανότατα περίμενες να ξεκινήσει το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Dine Athens, που από την 1η μέχρι την 21η Μαρτίου σε καλεί να κάνεις την κράτησή σου σε ένα από τα πιο ξεχωριστά restaurants της πόλης και να δώσεις ξανά ραντεβού για φαγητό με την παρέα!

Φύγαμε για το 7o restaurant week της Αθήνας

Αν για κάποιον λόγο, μέχρι σήμερα δεν είχες δοκιμάσει να βιώσεις την εμπειρία του Dine Athens, φέτος μην χάσεις την ευκαιρία. Διότι για τρεις εβδομάδες θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την κράτησή σου για φαγητό σε premium εστιατόρια της Αθήνας -για την ακρίβεια σε πάνω από 100- και να τα γνωρίσεις από κοντά, μέσα από ειδικά προνομιακά μενού.

Σκέψου ότι μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου σε top εστιατόρια με μενού των 15, των 30 και των 60 ευρώ ή να επισκεφτείς ακόμη και εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και να γευτείς μενού των 80 ευρώ. Με λίγα λόγια, όποια κουζίνα και αν είναι η αγαπημένη σου ή θες να δοκιμάσεις για πρώτη φορά, τώρα μπορείς να το κάνεις σε πολύ καλές τιμές και απολαμβάνοντας premium γεύσεις, από τα πιάτα που θα απολαύσεις, μέχρι το νερό που θα πιεις!

Γιατί από μία οργάνωση που συμπεριλαμβάνει τόσο premium επιλογές στον χώρο της εστίασης, δεν θα γινόταν να απουσιάζει και η πιο premium επιλογή νερού, που δεν είναι άλλη από το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, της εταιρείας η οποία συμμετέχει ως επίσημος χορηγός για μία ακόμη χρονιά στον αγαπημένο μας θεσμό, που στηρίζει την επαγγελματική εστίαση και μεταξύ άλλων, μας ανοίγει νέους γευστικούς ορίζοντες!

pic2.jpg

Όλα στο… premium για εσένα που είσαι μία «ψαγμένη» foodie

Μεσογειακή, ιταλική, ιαπωνική, ελληνική δημιουργική, μεξικάνικη, γαλλική, ταϊλανδέζικη, ινδική. Στο Dine Athens θα απολαύσεις όποια κουζίνα θέλεις και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις δοκιμάζοντας μενού που έχουν ετοιμάσει κορυφαίοι σεφ.

pic3.jpg

Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αναζητήσεις την κουζίνα και το εστιατόριο της αρεσκείας σου και να κάνεις την κράτησή σου, είτε θες να δώσεις ραντεβού για dinner, είτε για lunch ή θες απλώς να γευτείς ένα ιδιαίτερο all day menu. Ό,τι και αν δοκιμάσεις, θα είναι ποιοτικό, όπως το νερό που θα υπάρχει στο τραπέζι σου.

Και όταν θα κάθεσαι στο τραπέζι του αγαπημένου σου εστιατορίου και θα απολαμβάνεις το premium γεύμα σου και το premium νερό σου, θυμήσου και ότι το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια και έχει αναγνωρισθεί ως φυσικό μεταλλικό νερό, κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα -στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό, για εσένα που προσέχεις περισσότερο την ευεξία και τη διατροφή σου!

pic4.jpg

Να σημειώσουμε, μάλιστα, ότι η φετινή συμμετοχή της εταιρείας Βίκος στο Dine Athens συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της και τη δυναμική είσοδο που κάνει στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία, με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά που εμφιαλώνονται σε νέες, πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων! Και αυτές οι ευφάνταστες στο σχεδιασμό και πρακτικές στη χρήση συσκευασίες που συγκρατούν τις υπέροχες γεύσεις που θέλεις να απολαμβάνεις ξανά και ξανά, αποτελούν τη νέα πρόταση της εταιρείας Βίκος, για επιλεγμένους χώρους γαστρονομίας, από bar και εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχεία!

pic5.jpg

Αυτόν τον Μάρτιο, λοιπόν, η Αθήνα κινείται σε gourmet και foodie ρυθμούς… και καλό είναι να κάνεις το ίδιο και εσύ! Διότι οι πιο premium γεύσεις και επιλογές σε περιμένουν μέσα από ειδικά προνομιακά μενού, σε πάνω από 100 εστιατόρια της πόλης! Το μόνο που μένει να κάνεις εσύ, είναι την κράτησή σου, για να γίνεις μέρος αυτής της premium, δυναμικής «ροής», όπως εκείνης που φέρνει στο ποτήρι σου και στα foodie ραντεβού σου, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος!