Το thai street food συναντά τη μόδα και τη μουσική σε ένα διαφορετικό Night Market

Νέλλη Καλαμαρά
Το thai street food συναντά τη μόδα και τη μουσική σε ένα διαφορετικό Night Market

Αυτήν την Κυριακή ένα multi-layered απογευματινό soiree με εξωτική ατμόσφαιρα, thai street food, ιδιαίτερα cocktails, fashion & beauty bazaars και melodic techno beats καταλαμβάνει το νεοκλασικό κτήριο του Buba στην Κηφισιά.

Τα διάσημα ανά τον κόσμο market-style evening parties βρήκαν το δρόμο τους και για τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα για το Buba Bistrot Exotique στην Κηφισιά αυτήν την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα. Ένα multi-layered soiree οργανώνεται από την ομάδα του γνωστού κηφισιώτικου venue, η οποία εμπνέεται από τα απογευματινά πάρτι των μεγαλύτερων μητροπόλεων του κόσμου από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι μέχρι την Κέιπ Τάουν και τις νυχτερινές αγορές της Μπανγκόκ και προσκαλεί τους Jiles & The Dreamer για ένα eclectic DJ set. Λαχταριστό ταϊλανδέζικο street food και signature Buba cocktails, ένα γλυκό ειδικά φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη βραδιά από το πιο διάσημο “ghost” ζαχαροπλαστείο της πόλης, τη Madame Fraise, ένα fashion & beauty bazaar και ένα μυστηριακό spiritual space συνθέτουν το σκηνικό ενός διαφορετικού απογευματινού event που δεν πρέπει να χάσεις.

buba.jpg

Με μουσικές που κινούνται αβίαστα αναμεσά σε melodic techno, cosmic και house beats, ο Jiles και ο The Dreamer καταλαμβάνουν τα decks του Buba, ενώ τα κλασικά πιάτα του αγαπημένου μας εστιατορίου παρουσιάζονται σε elevated street food εκτελέσεις και τα signature cocktails σερβίρονται σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα, το μεγαλύτερο pastry success story σε μορφή ghost kitchen των τελευταίων ετών, η διάσημη Madame Fraise, ετοιμάζει ένα custom thai-inspired dessert αποκλειστικά για το Buba Night Market και μια dream team από influencers, καθώς και άλλα μέλη του community της Κηφισιάς, διαθέτουν κομμάτια από τις συλλογές τους από επώνυμα brands σε σούπερ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 5€, με μέρος των εσόδων να διατίθεται σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Buba.jpg

Τέλος στο Buba Upstairs, το χαρακτηριστικό πατάρι με τα δεκάδες ταϊλανδεζικα φαναράκια στην οροφή, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων με κάρτες taro και αστροσοφία σε μία άκρως μυστηριακή ατμόσφαιρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Info: Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 210 6231151