Ένα άκρως διαδραστικό γαστρονομικό concept στο Όλυμπος Νάουσα της Θεσσαλονίκης

Νέλλη Καλαμαρά
Ένα άκρως διαδραστικό γαστρονομικό concept στο Όλυμπος Νάουσα της Θεσσαλονίκης
©Heinz Troll

Το εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης Όλυμπος Νάουσα, εντός του πολυτελούς On Residence Hotel, δημιουργεί την πιο exclusive διαδραστική γαστρονομική εμπειρία με ενορχηστρωτή τον βραβευμένο executive chef του Δημήτρη Τασιούλα.

Το opening του εμβληματικού ξενοδοχείου On Residence και η αναβίωση του ιστορικού εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα συζητήθηκαν εκτενώς την περασμένη χρονιά, καθώς αποτέλεσαν ένα από τα πιο σημαντικά hotel and gastro news του 2022. Όμως η ανήσυχη ομάδα του πανέμορφου εστιατορίου δεν εφησυχάζει καθώς φαίνεται και έρχεται να μας συστήσει σε ένα άκρως exclusive διαδραστικό γαστρονομικό concept που ακούει στο όνομα Chef’s Lab.

dimitristasioulas.jpg

Ο executive chef του On Residence Δμήτρης Τασιούλας

O chef Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του λοιπόν, θέλοντας να προχωρήσουν πέρα από το ήδη αγαπημένο μενού του εστιατορίου, αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς και τις μοιράζονται με 22 μόλις επισκέπτες κάθε φορά. Το Chef’s Lab είναι μια διαδραστική εμπειρία, όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του αγαπημένου τους εστιατορίου. Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και απόλυτα διαδραστική, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα μας ενθουσιάζουν και μας εμπνέουν στο νέο αυτό project.

olymposnaousa.jpg

Κάθε Τρίτη λοιπόν μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε, να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί τους αυτές τις νέες τάσεις, πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του εστιατορίου σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί μας περιμένουν σε μια εμπειρία γαστρονομίας διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Info: λεωφ. Νίκης 5, Θεσσαλονίκη, 2310275715