Zillion’s: Το παγωτό που μιλάει με τη γεύση του!

Zillion’s: Το παγωτό που μιλάει με τη γεύση του!

Το πιο διάσημο παγωτό των Βορείων Προαστίων καταλαμβάνει το Παγκράτι με τις αληθινές γεύσεις του και τα κορυφαία υλικά του.

Είναι γεγονός πως πριν 15 χρόνια, όταν το Zillion’s άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην καρδιά της Κηφισιάς, το premium ιταλικό παγωτό δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε και πολύ καλά στη χώρα μας. Τα χρόνια πέρασαν και το αληθινό, βελούδινο και κρεμώδες παγωτό του παρέμεινε πρώτο στη λίστα με τα αγαπημένα μας, και όχι άδικα, αφού εδώ η κορυφαία πρώτη ύλη συναντά το πάθος για τελειότητα.

Μέσα στα παγωτά Zillion’s βρίσκουμε μόνο φρέσκο γάλα, αληθινά φρούτα, αυθεντικούς ξηρούς καρπούς, ποιοτικές σοκολάτες και υλικά διαλεγμένα από κάθε γωνιά της γης, προκειμένου να είναι τα καλύτερα που μπορεί να βρει η παθιασμένη ομάδα του brand. Το εμβληματικό παγωτό φιστίκι, επί παραδείγματι, φτιάχνεται με φιστίκι από το Bronte ένα μικρό χωριό στους πρόποδες της Αίτνας, γνωστό για το καλύτερο φιστίκι στον κόσμο.

Η old time classic βανίλια Μαδαγασκάρης παράγεται από την ανώτερης ποιότητα βανίλια bourbon, αλλά και τα ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας του εμβληματικού chocolate chip προέρχονται από μπάρες ανώτερης ποιότητας που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την υφή τους, ενώ η ιδιαίτερη γεύση καφέ έχει μέσα 100% καφέ arabica. Γενικά στο Zillion’s δεν κάνουν «εκπτώσεις» σε θέματα γεύσης και ποιότητας -και για αυτό τα αγαπάμε τόσο.

Τώρα λοιπόν μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες τις παραπάνω μοναδικές γεύσεις Zillion’s και στο Παγκράτι, αφού εδώ και λίγο καιρό ένα μικρό και γλυκό «διαμαντάκι» γεύσεων μας περιμένει να το ανακαλύψουμε και να το λατρέψουμε όσο και το μεγαλύτερο αδελφάκι του στην Κηφισιά. Εδώ θα απολαύσουμε το φανταστικό red velvet ice cream, τα θεϊκά sorbet με αληθινά φρούτα, τις ιδιαίτερες γεύσεις εποχής, το λαχταριστό dulce de leche και πολλά ακόμη και εξίσου συναρπαστικά.

Επίσης από εδώ θα πάρουμε τον καφέ μας στη βόλτα μας, αφού το Zillion’s προσφέρει την πιο αυθεντική εμπειρία Italian espresso, ή θα καθίσουμε να τον απολαύσουμε στα χαριτωμένα τραπεζάκια. Αν πάλι βρεθούμε στην Κηφισιά και πάρουμε θέση στην πανέμορφη αυλή με τα λουλούδια του διπλανού ανθοπωλείου να μας φτιάχνουν τη διάθεση, καλό είναι να μην λησμονήσουμε να μελετήσουμε το μενού για τα αλμυρά και γλυκά χειροποίητα εδέσματα, αλλά και να ενημερωθούμε για τις seasonal special προτάσεις σε παγωτό, όπως το Strawberry Mess που βρίσκουμε εδώ και λίγο καιρό στον καλοκαιρινό κατάλογο, με τη σπιτική σαντιγί και τη σπασμένη μαρέγκα που φτιάχνεται εντός, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα του Zillion’s.

Αν, τέλος, βρισκόμαστε μακριά και από την Κηφισιά και το Παγκράτι, τα παγωτά Zillion’s μας ακολουθούν παντού, χάρη στις κομψές συσκευασίες λιανικής που ξεκινούν από τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής του brand και φτάνουν σε όλη την Ελλάδα.

Info: www.zillions.gr IG @zillions_greece FB @Zillion’s