Omma: Το restaurant club με την υπέροχη θέα επιστρέφει ανανεωμένο στο πιο up-and-coming κυκλαδονήσι

Νέλλη Καλαμαρά
Omma: Το restaurant club με την υπέροχη θέα επιστρέφει ανανεωμένο στο πιο up-and-coming κυκλαδονήσι

Η Τήνος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο hot προορισμούς των Κυκλάδων και το Omma φέτος επιστρέφει καλύτερο από ποτέ, δίνοντάς μας ακόμη περισσότερους λόγους να σαλπάρουμε για το αγαπημένο μας νησί.

Το Omma μας συστήθηκε πριν από ακριβώς τέσσερα καλοκαίρια, τότε που η πανέμορφη Τήνος ξεκίνησε να γίνεται πραγματικά talk of the town προορισμός για τους Έλληνες, αφού για τους ξένους αποτελούσε «καλά κρυμμένο μυστικό» εδώ και πολλά χρόνια. Το εντυπωσιακό bar restaurant βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία του νησιού, λίγο έξω από τη χώρα, χαρίζοντας πανοραμική 360 θέα πάνω από τον ευλογημένο αυτό τόπο, που οι ομορφιές του σίγουρα χρειάζονται πολλά άρθρα για να υμνηθούν όπως τους αξίζει.

ommaok-86.jpg

Ουσιαστικά απλωμένο πάνω στην πλαγιά και με την αρχιτεκτονική του εμπνευσμένη από τους χαρακτηριστικούς περιστερώνες του νησιού, το Omma συνδυάζει όλες τις μεγάλες αγάπες μας σε ένα venue: φυσικά υλικά, φιλόξενη ατμόσφαιρα, καθαρές γραμμές, πολυπόθητο privacy, μαγικό ηλιοβασίλεμα και συγκλονιστική ανατολή, ψαγμένα cocktails και κορυφαίες γεύσεις με γνωστές υπογραφές, αλλά και ευκαιρία για υπέροχα summer parties μέχρι το πρωί με διάσημα DJ line ups.

n.jpg

Εδώ η δύση του ηλίου είναι ουσιαστικά αυτή που δίνει το έναυσμα, αφού το εντυπωσιακό Omma ανοίγει στις 8 το απόγευμα και μας υποδέχεται για επικά sunset cocktails και drinks «δια χειρός» Πάνου Καναβέτα και με τον αέρα του γνωστού αθηναϊκού μπαρ Old Dog, αλλά και μία πολύ ενημερωμένη wine list με την υπογραφή του βραβευμένου sommelier Ανδρέα Παπανδρέα. Φυσικά το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στο μπαρ, αφού το πανέμορφο εστιατόριο λειτουργεί μέχρι τις 12 και, εκτός από τη μαγική θέα, προσφέρει εμπνευσμένα πιάτα που τιμούν τη μαγειρική παράδοση και τα τοπικά υλικά του νησιού, αλλά ταυτόχρονα έχουν δημιουργικό πνεύμα και εκμεταλλεύονται τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές.

ommaok-5.jpg

Ειδικά φέτος η κουζίνα έχει την τιμητική της, αφού η ομάδα του φημισμένου Lost Athens «καταλαμβάνει» το εστιατόριο με τις γνωστές σεφ Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου να δημιουργούν special menus που αναδεικνύουν στο έπακρο την κορυφαία τοπική πρώτη ύλη μέσα από ιδιαίτερες προσεγγίσεις των συνταγών του τόπου, και όχι μόνο.

-100.jpg

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού από τις 11 το βράδυ και μετά έρχεται η ώρα του club και το Omma σε αυτό το πεδίο κερδίζει με διαφορά τα πρωτεία. Φέτος λοιπόν όλη η Τήνος διασκεδάζει στο πανέμορφο αυτό venue μέχρι την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος (γι’ αυτό δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί και τα γυαλιά ηλίου μας!), αφού τα απίθανα parties συνοδεύονται από διάσημα lives και guests με ονόματα όπως Junior Pappa, Onirama, Alexandros Christopoulos και Δήμος Αναστασιάδης να κλέβουν την παράσταση. Ένα είναι το βέβαιο, αν φέτος το καλοκαίρι βρεθείς στην Τήνο, η βόλτα από το πανέμορφο Omma είναι το απόλυτο must – do!

Info: Λ. Τριποτάμου, Τήνος, 2283026673, FB και IG