Τέσσερις σπουδαίες κυρίες της ελληνικής γεύσης μαγειρεύουν με αύρα από αστέρια Michelin

Νέλλη Καλαμαρά
Τέσσερις σπουδαίες κυρίες της ελληνικής γεύσης μαγειρεύουν με αύρα από αστέρια Michelin

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Γιώργος Φελεμέγκας υποδέχεται τέσσερις κυρίες της ελληνικής γαστρονομίας στην κουζίνα του Hytra.

Όταν η βραβευμένη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία και οι σημαντικότεροι εκπρόσωποί της ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους θεματοφύλακες της αυθεντικής ελληνικής μαγειρικής παράδοσης, τότε μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Σε αυτό το πλαίσιο το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra και ο σεφ του Γιώργος Φελεμέγκας υποδέχονται τέσσερις σημαντικές κυρίες της ελληνικής γεύσης για τέσσερις μοναδικές βραδιές.

Για μία γευστική βόλτα στο Παρίσι αρκεί να πας μέχρι την πλατεία Δεξαμενής

koufadaki.jpeg

Αρχής γενομένης σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, με τη Γιώτα Κουφαδάκη, τέσσερις σπουδαίες κυρίες της ελληνικής κουζίνας, τέσσερις μαγείρισσες από τεσσερις «γωνιές» της Ελλάδας, προσγειώνονται στο Hytra Restaurant & Bar. Για τέσσερις μοναδικές βραδιές, το επί 14 συναπρά έτη Michelin-starred εστιατόριο φιλοξενεί διακεκριμένες γυναίκες της γεύσης, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην κουζίνα της πατρίδας μας και οι δημιουργίες τους αποτελούν προορισμό για χιλιάδες Έλληνες και ξένους.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος φέρνει τη fine comfort κουζίνα του στο Παγκράτι στην πιο funky εκδοχή της

hytra-1.jpg

Η Γιώτα Κουφαδάκη από την Μπουκαδούρα στη Νικήτη Χαλκιδικής, η Τασία Κουφοπούλου από το Απόμερο της Καρδίτσας, η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και η Λένα Λεντάρη από το Πανόραμα Ασκύφου Χανίων, έρχονται στο Hytra και φέρνουν μαζί τις περίφημες συνταγές και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους, ενώ μαζί με τον chef Γιώργο Φελεμέγκα θα δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, φιλοξενείται στην κουζίνα του Hytra η Γιώτα Κουφαδάκη, στις 4 Δεκεμβρίου η Τασία Κουφοπούλου, στις 15 Ιανουραρίου η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και στις 29 Ιανουαρίου η Λένα Λεντάρη.

GFELEMEGAS.jpg

Ο chef του Hytra Restaurant & Bar Γιώργος Φελεμέγκας δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ίδια κουζίνα με τις τέσσερις εξαιρετικές μαγείρισσες του τόπου μας. Στο Hytra επενδύουμε σταθερά στις ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιούμε υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και, με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών, δημιουργούμε τα βραβευμένα πιάτα μας. Προσωπικά έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από τους μάγειρες και τις μαγείρισσες της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις τέσσερις κυρίες, θα παρουσιάσουμε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν».

Info: Λ. Συγγρού 107-109, Αθήνα, 210 331 6767