Kalua Athens: Δίνουμε εκεί το πιο γευστικό και διασκεδαστικό ραντεβού για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Γεωργία Βλαχοπούλου
Kalua Athens: Δίνουμε εκεί το πιο γευστικό και διασκεδαστικό ραντεβού για την Ημέρα των Ερωτευμένων
https://www.instagram.com/p/Czyc2hTIQbt/

Η μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και η υψηλή γαστρονομική εμπειρία που σου προσφέρει το Kalua Athens θα κάνουν αυτή την ρομαντική μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τι καλύτερο από το να περάσεις με τον σύντροφό σου μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας; Η ερώτηση είναι ρητορική γιατί την απάντηση την ξέρουμε! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο! Άλλωστε, ανέκαθεν ο έρωτας συνδεόταν με το καλό φαγητό, το καλό κρασί και μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Πράγματα που βρίσκεις σε αφθονία στο place to be της φετινής σεζόν, στο Kalua Athens.

kalua-(7).jpg

Το Kalua Athens μπορεί να έχει λίγο καιρό που «προσγειώθηκε» στην κέντρο της Αθήνας, όμως το αντίστοιχο εστιατόριο στην Μύκονο έχει εικοσαετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Ο Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, ιδιοκτήτης του hot beach restaurant της Μυκόνου Kalua Mykonos που έχει στο δυναμικό του και το Zuka Athens, και ο Σταύρος Μαφρέδος μαζί με τον Χρήστο Ταυλαρίδη ενώνοντας τις δυνάμεις τους δημιούργησαν όλοι μαζί την city εκδοχή του Kalua, η οποία είναι η ιδανική επιλογή για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το άλλο σου μισό.

Τόσο η πανέμορφη θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό από τον 9ο και 10ο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου Nyx Esperia Palace - όπου στεγάζεται το εστιατόριο αλλά και το lounge club με το pool restaurant - όσο και οι γεύσεις από το μενού που δημιούργησαν ο chef Φάνης Μπονιάκος, με τη βοήθεια των chef της Μυκόνου, με mediterranean και japanese fusion επιρροές, εγγυούνται μια high - end εμπειρία που κάθε ζευγάρι θα ήθελε να ζήσει την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

Κι επειδή ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που «ξυπνάει» όλες τις αισθήσεις μας, πέρα από τη μαγευτική θέα και τις γεύσεις που θα απολαύσεις επιλέγοντας το Kalua Athens για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, πέρα από τον Dj, θα υπάρχει και live performance από την τραγουδίστρια Τιάνα (Χριστιάνα) Μπούνια.

Όπως βλέπεις, όλα είναι τόσο μελετημένα στον συγκεκριμένο χώρο που αδιαμφισβήτητα τον καθιστούν ως τον πιο ρομαντικό προορισμό στην καρδιά της Αθήνας. Και απευθύνεται και σε όσους δεν πιστεύουν μόνο στον έρωτα, αλλά ορκίζονται αιώνια πίστη στην υψηλή γαστρονομία και στις γευστικές απολαύσεις. Ραντεβού εκεί!