Τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς είναι η τάση που θα φέρει νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς είναι η τάση που θα φέρει νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί για να μπεις στο πνεύμα δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να βάλεις κόκκινο.

Σε μια εβδομάδα ακριβώς από σήμερα έρχεται η πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Και μην είσαι πια τόσο προκατειλημμένη. Ας κάνουμε ένα διάλειμμα από τη σοβαρότητα και την αντίδραση που κρύβουμε μέσα μας για κάθε τι συναισθηματικό ή όπως θα το χαρακτήριζαν πολλοί, «γλυκανάλατο». Είναι εξάλλου μια ευκαιρία να μπούμε σε ρομαντική διάθεση και το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε λίγο το στυλ μας.

https://www.instagram.com/reel/C2zK1mbsVge/

Και επειδή ξέρω ότι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τις λέξεις Άγιος Βαλεντίνος και στυλ είναι το κόκκινο χρώμα, και με το δίκιο σου, να σου πω ότι υπάρχει ένας πολύ πιο απλός τρόπος να φέρεις λίγο νωρίτερα την όλη έμπνευση στα looks σου με τα αξεσουάρ σου. Δεν είναι λίγα τα brands που έχουν μάλιστα δημιουργήσει μια σειρά από items με το πιο δημοφιλές σχήμα της σεζόν: την καρδιά. Γιατί οι καρδιές βρίσκονται πλέον παντού. Και ξέρεις κάτι; Είναι cool!

Η Σοφία Καρβέλα απογείωσε το mix print με λεοπάρ και καρό -Ναι, στο ίδιο look

Τα αξεσουάρ μας θα χτυπήσουν σε ρομαντικό ρυθμό.

Το brand Parfois για παράδειγμα δημιούργησε μία τσάντα σε σχήμα καρδιάς, που έχει το πιο fan στοιχείο. Μπορείς να την χωρίσεις στη μέση και να δημιουργήσεις έτσι δύο τσαντάκια -όχι μιας ραγισμένης καρδιάς- αλλά δύο μισών που ψάχνουν το άλλο τους ολόκληρο.

https://www.instagram.com/p/C3AH5mVsVKv/

Φυσικά, ο πρώτος οίκος που χρησιμοποίησε τις τελευταίες σεζόν τις καρδιές στα αξεσουάρ του ήταν ο Maison Alaïa, με τη heart bag του να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ του street style στις εβδομάδες μόδας του περασμένου Σεπτέμβρη. Και κάπως έτσι οι καρδιές πέρασαν και στις pointed γόβες τους αλλά και τα κοσμήματα του οίκου.

alaia-(1).jpg
https://www.instagram.com/p/CmJxh9EjNGy/

Εκτός, όμως, από κάποια luxury σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, υπάρχει και ένα κόσμημα που του αξίζει δικαιωματικά μια θέση στη συλλογή μας, όχι μόνο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για όλη τη νέα σεζόν. Αυτό είναι το heart necklace ή αλλιώς το μενταγιόν με μια καρδιά στο κέντρο του, το οποίο έχεις σίγουρα παρατηρήσει στο Instagram feed σου.

Είναι ένα αγαπημένο αξεσουάρ των scandi girls και του ταιριάζουν πολύ τα μεγάλα κορδόνια, τα οποία μπορούν να τυλιχτούν γύρω από το λαιμό μας, σαν chockers.

https://www.instagram.com/p/CnU4LHRsD54/