#Dance with Βίκος Cola για 2η χρονιά στον ρυθμό του NMDF Dance Convention  

#Dance with Βίκος Cola για 2η χρονιά στον ρυθμό του NMDF Dance Convention  

Το NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps, ένα από τα σημαντικότερα dance events παγκοσμίως, έρχεται στην Αθήνα για 6η συνεχόμενη χρονιά

Let’s dance with Βίκος Cola στην πιο ξεχωριστή γιορτή έκφρασης, δημιουργικότητας & χορού, το NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps. Η Βίκος Cola, εκφράζοντας την αυθεντική δίψα για ζωή, θα «χορέψει», παρασύροντας τους συμμετέχοντες να μπουν με όλη τους τη δίψα και να ψάξουν μέσα τους τον δικό τους τρόπο, τη δική τους μουσική, τη δική τους έκφραση.

Το NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps, ένα από τα σημαντικότερα dance events παγκοσμίως, έρχεται στην Αθήνα για 6η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να μας προσφέρει μια αξέχαστη γιορτή χορού και έκφρασης, με την υποστήριξη της Bίκος Cola σε κάθε χορευτική μας κίνηση.

Από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, πραγματοποιούνται συνολικά 35 ώρες χορού & 28 masterclasses, που θα απογειώσουν τις χορευτικές επιδόσεις των συμμετεχόντων, υπό την επίβλεψη 15 παγκοσμίου φήμης χορογράφων, που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και καλούν τους χορευτές να μοιραστούν την αγάπη για τον χορό και την έκφραση.

Την τελευταία ημέρα του event, την Κυριακή 10 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το World of Dance Greece 2024, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός χορού στον κόσμο, όπου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ξεχωριστές κατηγορίες (Junior, Junior Team, Team, Upper), θα διαγωνιστούν διεκδικώντας τον τίτλο του νικητή. Οι 3 κορυφαίες ομάδες, θα κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για το World Of Dance Championship Week, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2024 στο Λος Άντζελες.

Φέτος αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 3.000 άτομα που θα περάσουν συνολικά από το dance event της χρονιάς. H Βίκος Cola εξασφαλίζει σε δυο τυχερούς τις VIP προσκλήσεις για το πιο χορευτικό event της πόλης ενώ υποστηρίζει όλους τους συμμετέχοντες του NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps ως υπερήφανος χορηγός.

Dance with Βίκος Cola, σε κάθε στιγμή, σε κάθε κίνηση!

#vikoscola #dancewithvikoscola #dipsagiavikoscola

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης και το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ», , το φυσικό μεταλλικό νερό «Μιτσικέλι» και η πρόσφατη προσθήκη το 2023 το μ. Artisan Mineral Water.

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

www.vikos.com