Απολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. artisan water

Απολαμβάνουμε το 8ο Dine Athens με το premium μ. artisan water

Έμαθες ότι το Dine Athens από την Alpha Bank, σε συνεργασία με τη Mastercard,  είναι και πάλι εδώ και έτρεξες να κάνεις κράτηση στο αγαπημένο σου εστιατόριο ή στο talk of the town που έψαχνες την κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείς;

Τώρα είσαι ήδη στο εστιατόριο, με την κολλητή ή τον φίλο σου, σε ένα τραπέζι που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που θέλεις, χωρίς φυσικά να είσαι απομονωμένη. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, η μουσική απαλή, ενώ από το δίπλα τραπέζι έρχονται αρώματα που σου ανοίγουν την όρεξη για τη συνέχεια.

Ανοίγεις το μενού και «χάνεσαι» ανάμεσα σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα. Οι αισθήσεις σου αρχίζουν να ξυπνάνε μόνο και μόνο στη σκέψη ότι κάτι ωραίο θα ακολουθήσει αλλά… μήπως ξέχασες μία λεπτομέρεια; Υπάρχει κάτι που μπορεί να πάει τη γευστική εμπειρία σε άλλο επίπεδο, και αυτό είναι το πραγματικά premium μεταλλικό νερό -είτε είναι φυσικό μεταλλικό είτε ανθρακούχο.

m2.jpg

Γιατί το νερό δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι σου

Αν θεωρείς ότι το νερό υπάρχει στο τραπέζι απλά για την αίσθηση δροσιάς που προσφέρει, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Σε αντίθεση με το συνηθισμένο νερό της βρύσης, το οποίο μπορεί να διαφέρει σε γεύση και ποιότητα, το premium νερό χαρακτηρίζεται από μία καθαρότητα που συμπληρώνει ή -πιο σωστά- δίνει άλλη… γεύση στη συνολική γαστρονομική εμπειρία σου, όποια κουζίνα και εάν δοκιμάσεις.

Για να μην αναφέρουμε ότι ένα πραγματικά premium φυσικό μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό δίνει και μια πινελιά κομψότητας στο γεύμα σου -και συνολικά στο εκάστοτε εστιατόριο. Όπως ένα εκλεκτό κρασί σχεδιάζεται προσεκτικά για να συμπληρώσει ένα πιάτο και οπτικά, το ίδιο γίνεται και με το νερό. Διότι χάρη στο μπουκάλι του premium νερού σε σύγχρονο σχέδιο, που δεν είναι «φορτωμένο» οπτικά, έχεις την αίσθηση ότι έχει ληφθεί προσεκτικά υπόψη κάθε λεπτομέρεια, ενώ υπάρχει στην ατμόσφαιρα μία αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

m3.jpg

Το premium φυσικό μεταλλικό νερό με την Artisan… φιλοσοφία

Όλα τα παραπάνω -και ακόμα περισσότερα- τα βρίσκεις στο μ. Artisan Water. Ένα μοναδικό, μίνιμαλ και μοντέρνο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο νερό, με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά και χαρακτηριστικά, που εμφιαλώνεται φυσικά, απευθείας από την πηγή, χωρίς καμία επεξεργασία και ανθρώπινη παρέμβαση. Κάτι μας λέει ότι θα γίνει το αγαπημένο σου pairing με κάθε είδους κουζίνα, και όχι μόνο επειδή είναι ένα «αυθεντικό δώρο της φύσης».

Και πώς να μην γίνει, όταν χαρακτηρίζεται από premium ποιότητα, μοναδική αγνή γεύση, ξεχωριστό γευστικό προφίλ και εκλεπτυσμένο, δροσιστικό χαρακτήρα; Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη σύνθεση των ορυκτών και το αλκαλικό του pH, είναι υπεύθυνα για την απαλή γεύση του. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που το μ. Artisan Water είναι η αγαπημένη επιλογή όχι μόνο βραβευμένων εστιατορίων και chefs, αλλά και κάθε απαιτητικού καταναλωτή.

m4.jpg

Και επειδή γνωρίζουμε ότι δίνεις και εσύ σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, δεν γίνεται να μην σταθούμε στο ότι η γυάλινη φιάλη του αντανακλά το σύγχρονο design, καθώς έχει minimal χαρακτήρα και σχεδίαση. Με αυτόν τον τρόπο, το μ. Artisan Water κάνει την παρουσία του διακριτικά αισθητή στον χώρο και στέκεται με κύρος σε high-end εστιατόρια και venues υψηλών απαιτήσεων.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα, αλλά θα κάνουμε ένα σύντομο wrap-up και θα πούμε ότι το μ. Artisan Water είναι ένα αριστοτεχνικό, μοναδικής αγνότητας, ελληνικό gastro-lifestyle προϊόν που το απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας, ή, με πιο λίγα λόγια, μία εκλεκτή απόλαυση, με ισορροπημένο χαρακτήρα, που πρεσβεύει επάξια την Artisan φιλοσοφία που αναζητάμε. Γι’ αυτό και το βλέπουμε σε κάθε εστιατόριο που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες εκλεκτής ποιότητας, σε πολυτελές περιβάλλον.

Το μ. Artisan Water, το premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, δεν θα μπορούσες να μην το βρεις σε κάποιο από τα εκλεκτά 130+ εστιατόρια που συμμετέχουν στο 8ο Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard. Ο θεσμός αυτός, σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις, από τις 4 έως τις 24 Μαρτίου, μεταξύ περισσότερων από 130 εστιατόρια της Αθήνας, το δικό σου αγαπημένο. Αρκεί να έχεις όρεξη να περιπλανηθείς σε δεκάδες διαφορετικές κουζίνες και προνομιακά μενού -μεταξύ μας, αποκλείεται να μην έχεις.

Στο φετινό Dine Athens από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard θα καταλάβεις γιατί το μ. Αrtisan Water είναι το ιδανικό, premium pairing για κάθε fine dining επιλογή που θα κάνεις. Και μετά θα θέλεις να συνοδεύει κάθε σου στιγμή.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ:

Instagram: greekartisanwater

Facebook: Artisan Water