O Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος για τα παιδιά του κόσμου

O Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος για τα παιδιά του κόσμου

Τα Carrefour σας προσκαλούν στο Μεγάλο Χωριό Carrefour – Unicef – P&G στο Carrefour Planet του Γέρακα για ένα σημαντικό event ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Από τη Δευτέρα 31/10 έως και το Σάββατο 12/11, το Carrefour Planet Γέρακα φιλοξενεί το Μεγάλο Χωριό Carrefour – Unicef – Procter & Gamble, που περιμένει μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα «μυστικά» του. Μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, οι επισκέπτες ενημερώνονται, συμμετέχουν και ευαισθητοποιούνται για τις συνθήκες ζωής και την καθημερινότητα των παιδιών που μεγαλώνουν σε λιγότερο αναπτυσσόμενες χώρες, ενώ κάθε Παρασκευή & Σάββατο το χωριό «ζωντανεύει».

Συγκεκριμένα, τις Παρασκευές 4/11 και 11/11, 16.00-20.00 και τα Σάββατα 5/11 και 12/11, 10.00-15.00:

•Τα παιδιά ζωγραφίζουν, απασχολούνται σε δημιουργικά παιχνίδια με animateurs και γράφουν τα δικά τους γράμματα αγάπης, που αναρτώνται στον τοίχο του χωριού.
•Οι πελάτες συμμετέχουν στο interactive παιχνίδι "heart puzzle", απολαμβάνοντας αναμνηστικά δώρα από τη Unicef και τα Pampers.
•Όλοι αφήνουν το μήνυμα ευαισθησίας τους, στον ειδικά διαμορφωμένο πίνακα, αφιερώνοντάς το στη σχετική καμπάνια "Love without Limits" της Unicef και των Pampers.

Το Carrefour Planet Γέρακα και το Μεγάλο Χωριό Carrefour – Unicef – Procter & Gamble, λοιπόν, σας περιμένουν να στείλετε τη δική σας ευχή αγάπης σε κάποια παιδάκια που τη χρειάζονται!