Νίκος Καρβέλας, κι αν είναι ροκ...

Νίκος Καρβέλας, κι αν είναι ροκ...

... μην τον φοβάστε! Τα σουξέ, οι μεγάλες επιτυχίες είναι η μια πλευρά του Νίκου Καρβέλα. Η άλλη είναι ο μουσικός, ο καλλιτέχνης που προτίμα την μοναξιά και τους μακρινούς περιπάτους από τις κοσμικές εμφανίσεις, που σαν έφηβος γαντζώνεται απ την μουσική – ιδεολογία του, που οι εμφανίσεις του είναι η κάθαρση του, τραγουδώντας ότι γουστάρει, ότι λατρεύει και όπως πραγματικά επιθυμεί. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι από το κοινό, παραδέχονται την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του Καρβέλα πάνω στην σκηνή, όταν και όποτε αποφασίζει να εγκαταλείψει την ιδιότυπου τύπου αγοραφοβία του και να εμφανιστεί πάντα σε μικρούς χώρους.

Περισσή είχε ενθουσιάσει στο Gagarin και είχε υποσχεθεί πως θα το ξανακάνει. Φέτος λοιπόν, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, έχει γίνει το σημείο που μαζεύονται όλοι, σαν μουσικοί συνωμότες.

Δε θα σας μιλήσω για τους πιο γνωστούς, τους λεγόμενους διάσημους, που μαζεύονται εκεί, διότι πολύ απλά η διασημότητα στις μέρες μας, τρέχει μπροστά και οι ίδιοι ασθμαίνοντας από πίσω της. Θα σας μιλήσω όμως, για το Μπάμπη Στόκα, που δεν έπαψε ποτέ την ίδια την αγάπη να μας θυμίζει, που έχει βοηθήσει στο πρόγραμμα των τραγουδιών, την Αννίτα Πάνια, που πιο ροκ δεν μπορεί να υπάρξει και είναι μαζί με τον άνδρα της κάθε βράδυ και για την υπέροχη Άννα Βίσση, που αφήνει απ έξω την σταρ και ανεβαίνει στην σκηνή, δίπλα στον Καρβέλα για να απελευθερώσει ένα ένθεο ταλέντο ερμηνείας, συναισθήματος, κρυστάλλινης φωνής.