Ασιατική κουζίνα στα Βόρεια Προάστια

Ασιατική κουζίνα στα Βόρεια Προάστια

Βαφτισμένο με το όνομα ΝUI, για δεύτερη χρονιά συγκεντρώνει τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας στο Κεφαλάρι.

Το εστιατόριο Νui αποτελεί το hot spot των Βορείων Προαστίων για δεύτερο χρόνο, προσφέροντας μια «βεντάλια» πολύ-Ασιατικής κουζίνας με εκλεκτές και καθαρές γεύσεις από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταϋλάνδη, το Βιετνάμ και την Πολυνησία, μέσα σε ένα ζεστό και οικείο χώρο με minimal-chic ατμόσφαιρα.

H κουζίνα του εστιατορίου Νui περιλαμβάνει πιάτα από φρέσκιες πρώτες ύλες εξαιρετικής διαλογής και φημίζεται για το εκλεκτό του sushi, την τραγανή πάπια και την εξωτική του σαλάτα με spicy αναφορές. Τις εντυπώσεις «κλέβει» και το παραδοσιακό ιαπωνικό grill «tepanyaki», όπου ο tepan-chef προετοιμάζει εδέσματα από ποικιλίες ψαριού ή κρέατος μαζί με τα συνοδευτικά τους πάνω στη σχάρα, που αποτελεί μια μοναδική τεχνική του εστιατορίου.

Το Νui είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια του Σαββάτου, ενώ τις Κυριακές μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε τα εξαιρετικά εδέσματά του σε πλούσιο μπουφέ με περισσότερες από 40 γεύσεις (24,5 ευρώ/άτομο και 9,90 ευρώ για τα παιδιά).

Σε ότι αφορά το πλήρες μενού «tepan» οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ και η κράτησή τους είναι απαραίτητη. Τέλος, μπορείτε να γίνετε μέλος του NUI, έχοντας έτσι 30% έκπτωση κάθε φορά που επισκέπτεστε το εστιατόριο.

ΝUI
Χ. Τρικούπη & Γορτυνίας 11, Κεφαλάρι
Τηλ: 210 8013553