Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη σε Μπλε Βελούδο

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη σε Μπλε Βελούδο

Τι να πεις για τις ερμηνείες, τις φωνές, πραγματικά τις βελούδινες, τη γοητεία, την τέχνη, την τεχνική, τα σπουδαία τραγούδια τους! Και που να φτάσουν οι λέξεις που τις χαρίζουμε στους μέτριους ασυλλόγιστα και σπαταλάμε την αξία τους, ώστε να μην ταιριάζουνε στις άριστες! Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη. Αυτές οι τέσσερις λεξούλες αρκούν και κάνει ο καθένας μας, τον εσωτερικό συνειρμό σπουδαιότητας μέσα του. Από 13 Ιανουαρίου και για 15 παραστάσεις ενώνουν τις φωνές τους στο ΠΑΛΛΑΣ, να δώσουν πάλι ήχο στις ψυχές μας.

Απ' τις αρχές του '70 μέχρι σήμερα, τραγουδάμε για έρωτες, χωρισμούς, προδοσίες, στιγμές, ανθρωπιά, σημεία επαφής, χασίματα. Τραγουδούν για τις ζωές και τις ρωγμές μας.

«Δεν ξέρω πώς φαντάζεται ο περισσότερος κόσμος αυτή τη διαδρομή. Εγώ αισθάνομαι ότι ήμουν πάνω σ' ένα άλογο και κάλπαζα κι έτρεχα και περνούσα από τόπους διάφορους, συναντούσα διάφορους ανθρώπους, χαιρόμουν που τους συναντούσα, που τραγουδούσα διαφορετικά πράγματα, που είχα αποδοχή» λέει η Χάρις Αλεξίου.

Και η Δήμητρα Γαλάνη συμπληρώνει πως «επειδή οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες της δισκογραφικής αγοράς κάνουν τα 40 χρόνια να φαίνονται πάρα πολλά. Επειδή μπορεί και να είναι έτσι για την πορεία ενός καλλιτέχνη και σίγουρα έτσι για την ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή το πρόσωπο ενός τραγουδιστή είναι τα τραγούδια που διαλέγει να πει. Επειδή επιτυχία σημαίνει να μπορεί ένας καλλιτέχνης να διαχειρίζεται το παρελθόν του σαν να ήταν παρόν κι επειδή μέσα απ' το παρελθόν σχεδιάζεται το μέλλον».

Η μαγική επίβλεψη άλλης θεότητας των τραγουδιών και των συναισθημάτων, της γητεύτρας των λέξεων Λίνας Νικολακοπούλου κάνει αυτή τη συνάντηση ευτυχία που θα μοιραστούμε όλοι.

Κάντε ότι καταλαβαίνετε τώρα διότι να σας προειδοποιήσω πως ήδη 10.000 θεατές έχουν προαγοράσει τα εισιτήρια τους για το ΣΕ ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΥΔΟ!