Οι θρυλικοί Walkabouts σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι θρυλικοί Walkabouts σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού οι « The Walkabouts» επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο live βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 27 και 28 Ιανουαρίου.

Μοναδικοί, αισθαντικοί, σκοτεινοί αλλά και κινηματογραφικοί οι The Walkabouts πλησιάζουν τα τριάντα χρόνια σημαντικής καλλιτεχνικής πορείας στο μουσικό στερέωμα και τα γιορτάζουν με την κυκλοφορία του Travels in the Dustland, εφτά χρόνια μετά το Acetylene. Εξάλλου η κυκλοφορία του στάθηκε και αφορμή για μια νέα συνάντηση των The Walkabouts με το ελληνικό κοινό.

Το επικά σκοτεινό mood των τραγουδιών του νέου άλμπουμ είναι πλούσιο από «αμερικάνα» αποχρώσεις και μας παρασύρει σε ένα επιβλητικό road trip μέχρι τη «σκονισμένη γη». Μια γη όπου οι ελπίδες και τα όνειρα γλιστρούν πάλι πίσω στην αγριάδα από την οποία προήλθαν. Ο λυρισμός των τραγουδιών του Dustland μας φέρνει εικόνες από τα επιβλητικά τοπία της ερήμου του αμερικάνικου νότου και τις ατελείωτες λεωφόρους που οδηγούν στο Grand Canyon και το Monument Valley.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου: Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 28 Ιανουαρίου: Κύτταρο Live, Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων
Αθήνα: €22 (προπώληση), €25 (ταμείο)
Θεσσαλονίκη: €20

Σημεία προπώλησης
Αθήνα: Ticket House, Metropolis Πανεπιστημίου, Metropolis Χαλάνδρι, Public Σύνταγμα, Public Mall, Public Πειραιάς, www.123merch.gr, www.ticketarena.gr
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Metropolis, Musicland, www.ticketpro.gr

Κύτταρο Live
Ηπείρου 48 και Αχαρνών Αθήνα
www.kyttarolive.gr

Principal Club Theater
17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Νέο Ρύσιο
www.principalclub.com