Fashion party με τη συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα από τον Eternal Optimist

Fashion party με τη συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα από τον Eternal Optimist

Ο Μηνάς Μηνατσής και το blog του eternal-optimist.typepad.com παρουσιάζουν τη νέα συλλογή του σχεδιαστή, Δούκα Χατζηδούκα, με ένα party.

Μετά τα επιτυχημένα fashion events του περασμένου Οκτωβρίου, με τις παρουσιάσεις των συλλογών του Χριστόφορου Κοντέντου, του Tassos Sofroniou και του Στέλιου Κουδουνάρη, σειρά έχει η συλλογή παπουτσιών Dukas του σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα, που για πρώτη φορά φιλοξενεί τις δημιουργίες του σε δημόσια παρουσίαση.

Η ηθοποιός, Κατερίνα Μισιχρόνη πρωταγωνιστεί, φορώντας τα παπούτσια του Έλληνα σχεδιαστή, σε ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Τάσος Βρεττός και το οποίο θα προβληθεί σε μια βραδιά με μουσικές από το Λευτέρη Κεφαλά.

Η συνέχεια των πετυχημένων fashion parties του Μηνά Μηνατσή και του blog του eternal-optimist.typepad.com είναι ένα must-go event, για τους fashionistas της πόλης, καθώς φέρνουν αέρα fashion Μέκκας στην Αθήνα και συγκεντρώνουν το πιο στυλάτο κοινό της πόλης.

Αν μη τι άλλο, οι περισσότερες από εσάς, προφανώς, δεν έχετε συχνά την ευκαιρία να δείτε από κόντα τα παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα που δίνουν το δικό τους ορισμό στη θηλυκότητα, οπότε το εν λόγω fashion party είναι η ιδανική ευκαίρια.

Φίλες, cocktails, μόδα και ξεσηκωτικές μουσικές όλα στον ίδιο χώρο. Δεν έχετε καλύτερο για Πέμπτη βράδυ.