Eastpak Artist Studio 2012: 10 Έλληνες καλλιτέχνες, 10 έργα τέχνης, 1 μεγάλο Launch Party

Eastpak Artist Studio 2012: 10 Έλληνες καλλιτέχνες, 10 έργα τέχνης, 1 μεγάλο Launch Party

Η Eastpak παρουσιάζει το δεύτερο Eastpak Artist Studio και σας προσκαλεί στο Launch Event που θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο bar Magritte στο Γκάζι.

Al_Giga_bag1_2
Konstantinos_Rigos_bag_1_2
Stelios_Koudounaris_bag1_2
Georgina_Skalidi_bag2_1
VEGAS_group

Η Eastpak, η αγαπημένη φίρμα με τις πιο urban τσάντες, ανακοινώνει την δεύτερη έκδοση του Eastpak Artist Studio. Στο project γνωστοί καλλιτέχνες απ' όλο τον κόσμο παίρνουν το κλασικό σακίδιο και το μετατρέπουν σε έργο τέχνης, μέσα από τη δική τους ξεχωριστή ματιά.



Στο Eastpak Artist Studio συμμετέχουν περισσότεροι από 130 καλλιτέχνες από 17 χώρες που δημιούργησαν 200 ξεχωριστά Eastpak σακίδια. Οι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη φορά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Designers Against AIDS.



Ο Toon Kympers, Product Director στην Eastpak δηλώνει: «Κάθε ένα σακίδιο Eastpak Artist Studio είναι και μία και μοναδική δημιουργία. Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής Eastpak φτιαγμένη από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο, το σακίδιο Eastpak γίνεται ακόμα περισσότερο η αντανάκλαση του περιβάλλοντος του και της κοινότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε περήφανοι να δώσουμε κάτι πίσω σε αυτές τις κοινότητες που τροφοδοτούν την έμπνευσή μας, δίνοντας όλα τα έσοδα από το project στους DAA.»



Designers Against AIDS, ιδρύθηκαν το 2004 από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Beauty Without Irony», και από τότε οι DAA έχουν σαν σκοπό να αυξήσουν την επίγνωση για το HIV/AIDS και να προωθήσουν την πρόληψη σαν την μοναδική θεραπεία για τη νόσο.



Το Eastpak Artist Studio παρουσιάζεται επισήμως από τις 18 Ιανουαρίου 2012 στο Βερολίνο, στα πλαίσια της έκθεσης Bread and Butter. Οι τσάντες των καλλιτεχνών από την Ελλάδα, Κωνσταντίνου Ρήγου, Al Giga, Στέλιου Κουδουνάρη, Vegas, Τζωρτζίνας Σκαλίδη επιλέχθηκαν ειδικά από τα κεντρικά της Eastpak και θα βρίσκονται στο Βερολίνο καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.



Σήμερα όμως, Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, έχετε την ευκαιρία να δείτε τα σακίδια από κοντά, καθώς το Eastpak Artist Studio ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία και μόνο μέρα.

Η Eastpak σας προσκαλεί με χαρά στο Launch Event του Eastpak Artist Studio στο bar Magritte για να δείτε τις δημιουργίες των 10 καλλιτεχνών από την Ελλάδα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 19.00

Bar Magritte
Σωφρονίου 11, Γκάζι

artiststudio.eastpak.com