Λάτρεις των comics, ραντεβού στο T.G.I. Friday's στο Κολωνάκι!

Λάτρεις των comics, ραντεβού στο T.G.I. Friday's στο Κολωνάκι!

Για την έκθεση της Βάλιας Καπάδαη «Kiander and Ablyss: 100% Yummy» που φιλοξενείται στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens

Στην επόμενη βόλτα σας στο κέντρο της πόλης, περάστε μια βόλτα από το T.G.I. Friday's στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) όπου μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου: δηλαδή, να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα και να δείτε την «γευστική» έκθεση «Kiander and Ablyss: 100% Yummy» που φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του καταστήματος. Με πρωταγωνιστές τον Kiander και την Ablyss, η καλλιτέχνης Βάλια Καπάδαη αποδεικνύει ότι το φαγητό πράγματι είναι πιο νόστιμο όταν το μοιράζεσαι!

Οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται, έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους το 2005, αλλά σε σελίδες comic εμφανίστηκαν το 2008. Πρόκειται για ένα είδος comic journal στο οποίο η Βάλια Καπάδαη πειραματίζεται με τη γλώσσα των comics και αποτυπώνει καθημερινές εμπειρίες δοσμένες με χιούμορ.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως μπορείτε και εσείς να γίνετε μέρος της έκθεσης, να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά και να δώσετεφωνή στους ήρωες: απλά κοιτάξτε στο τραπέζι σας, συμπληρώστε με όποια λόγια θέλετε τη λεζάντα στο σουπλά που θα βρίσκεται κάτω από το πιάτο σας και μπείτε στον μαγικό κόσμο των comics!

Info: Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2012 και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό Comicdom που διοργανώνεται μέσα από το site των T.G.I. Friday's http://www.fridays.gr/comicdom και κερδίστε συλλεκτικά δώρα Comicdom Con Athens 2012!