Instagram: η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα έχει απόψε εγκαίνια

Instagram: η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα έχει απόψε εγκαίνια

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και ένα παιχνίδι με ή χωρίς λέξεις που κατέληξε σε μια έκθεση «στιγμών».

Οι μικρές λεπτομέρειες ή τα σημαντικά γεγονότα, οι καθημερινές καταστάσεις ή οι ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές, συναισθήματα, κλεφτές ματιές, καινούριοι φίλοι. Όλα γίνονται εικόνες, μικρά παράθυρα στον κόσμο χωρίς όρια από χιλιάδες Instagramers και γεμίζουν την εφαρμογή της χρονιάς για το 2011 σύμφωνα με την Apple.

Το Instagram είναι ο τόπος όπου δίνουν καθημερινά ραντεβού χιλιάδες χρήστες iPhone και Android για να μοιραστούν τις οπτικές εμπειρίες τους και να επικοινωνήσουν με εικόνες και λόγια- comments.

Ο κύβος ερρίφθη. 96 έλληνες «φωτογράφοι» του Instagram από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο φωτογραφίζουν στην πόλη, στη θάλασσα, στο αεροπλάνο, στο μπαρ, στις διακοπές, στο ποδήλατο, στο τραίνο, στο δωμάτιό τους και διαλέγουν τις καλύτερες 350 φωτογραφίες τους. Τις μοναδικές εκείνες στιγμές του χρόνου που όλα είναι στην απόλυτη ισορροπία και δίνουν ραντεβού σε μια έκθεση.

Ντόρτια, άσοι, εξάρες και όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί μιας ζαριάς γεμίζουν με InstaPhotos και καταλαμβάνουν τα τρία επίπεδα του νεοεισερχόμενου bar-restaurant Red Dot στο Γκάζι.

Η έκθεση θα ξεκινήσει με ένα πάρτυ εγακαινίων απόψε στις 21:00 με μουσική από το Γιώργο Χαρωνίτη.

Red Dot
Ευμολπιδών 24 & Τριπτολέμου, Γκάζι