Εκθέσεις, διαλέξεις, συναυλίες και workshop στο πλαίσιο του INBETWEEN project στην ABOUT

Εκθέσεις,  διαλέξεις,  συναυλίες και  workshop στο πλαίσιο του INBETWEEN project  στην ABOUT

Στις  14 Φεβρουαρίου ξεκινά το πολυμορφικό πολιτιστικό INBETWEEN project, διάρκειας 5 ημερών, στο χώρο  ABOUT.

Το InBetween project είναι μια πολύχρονη εμπειρία μιας ομάδας που ασχολείται με την Τέχνη και την ψηφιακή τεχνολογία, σε ένα χώρο που βρίσκεται ανάμεσα στον πραγματικό και στον εικονικό.
Πραγματοποιήθηκε από τον Μάνθο Σαντοριναίο, Επίκουρο Καθηγητή της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.), υπεύθυνο του εργαστηρίου Πολυμέσων - Υπερμέσων και Βίντεο Τέχνης της Α.Σ.Κ.Τ., την Σταυρούλα Ζώη, Πληροφορικό, Ε.Ε.Δ.Ι.Π. της Α.Σ.Κ.Τ. και την Νεφέλη Δημητριάδη, Εικαστικό Καλλιτέχνη Πολυμέσων. Η αρχική ιδέα που αποτέλεσε το έναυσμα του project ήταν η ανάγκη αναβίωσης της έννοιας της γειτονιάς μέσω της δημιουργίας μιας πολυπολιτισμικής γειτονιάς στο Διαδίκτυο.

Η πραγματοποίηση αυτής της ιδέας απαιτούσε κατ’ αρχήν τη δημιουργία μιας συνεργατικής διαδικτυακής πλατφόρμας που θα μπορούσε να φιλοξενεί και να συνθέτει με δυναμικό τρόπο σπίτια και πολιτισμικά στοιχεία από συμμετέχοντες απ’ όλον τον κόσμο τα οποία θα δημιουργούσαν μία και μοναδική γειτονιά. Το project φιλοξενείται στον χώρο πολιτισμού ABOUT: όπου θα στηθεί η εικονική γειτονιά και θα παρουσιαστούν οι εμπειρίες του ενδιάμεσου χώρου.

Δημιουργοί: Μάνθος Σαντοριναίος, Σταυρούλα Ζώη, Νεφέλη Δημητριάδη
Πραγματοποίηση του project και ανάρτηση στο Διαδίκτυο: Εργαστήριο Πολυμέσων – Υπερμέσων και Βίντεο Τέχνης Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

http://www.medialab.asfa.gr/inbetween

About

Μιαούλη 18, Μοναστηράκι,

Τηλ: +302103314480