Soul: Μια παράσταση με «ψυχή»

Soul: Μια παράσταση με «ψυχή»

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και ο συνθέτης TejoBolten (Mecano) δημιούργησαν ένα show, ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο και στο χώρο, στο παρόν και στο παρελθόν.

Βασισμένη σε μια ιδέα της Βιβιάννας Γιαννάκη και σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Tejo Bolten, η παράσταση "SOUL", είναι μια διαδρομή μέσα στη μουσική, την εικόνα και τους ανθρώπους.

Συντονισμένοι με την πορεία ενός κοσμικού ταξιδιού, θα ακούσουμε παραδοσιακούς ήχους από την Ελληνική, Κυπριακή, Κέλτικη παράδοση. Διαχρονικές μουσικές συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Παπαϊωάννου, Βασίλη Τσιτσάνη, Κώστα Γιαννίδη και Dimitri Tiomkin, μαζί με σύγχρονες συνθέσεις των Tejo Bolten, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Νίκου Ζούδιαρη και Διονύση Σαββόπουλου.

Τραγούδια για την Αγάπη, τον Έρωτα και τη Ζωή με τη μαγευτική φωνή της Βιβιάννας Γιαννάκη που ερμηνεύει a capella, συνοδεία πιάνου και άλλων οργάνων καθώς και ηλεκτρονικών ήχων. Όλ'αυτά, ενώνονται και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο στερέωμα εικόνων και ήχων.

Μέσα από τη μελωδία, τη φωνή και την εικόνα, ο θεατής θα περιπλανηθεί στο σύμπαν της ομορφιάς, θα πετάξει σε μια διαφορετική πραγματικότητα όπου οι μνήμες, οι αισθήσεις και οι υπέροχες εμπειρίες, που έχει συλλέξει η Ανθρώπινη Ψυχή, επανέρχονται για να τις γευτεί.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012
Ώρα: 21.00

Συντελεστές

Βιβιάννα Γιαννάκη / Τραγούδι
TejoBolten / Μουσική, Live cinema
Αντώνης Καρτέζος / Live cinema
Δημήτρης Βασιλάκης / Σαξόφωνο
Μιχάλης Δήμας / Μπουζούκι
Μάρκος Παπασηφάκης / Κιθάρα
Αλέκος Ρούπας / Κρουστά
Πέτρος Χατζηγεωργίου / Πιάνο
Γιώργος Ελευθεριάδης / Ένδυμα (Β. Γιαννάκη )
Νικόλας Γεωργίου / Styling
Stellar / Make-up, Hair styling

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τηλ: 210 3418550
www.mcf.gr