O Rufus Wainwright έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας

O Rufus Wainwright έρχεται για να κλέψει τις καρδιές μας

Ο σπουδαίος μουσικός θα συναντήσει τον «δικό μας» Vassiliko στο Fuzz Club, στις 10 Ιουλίου, σε μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

O Rufus Wainwright επιστρέφει για δεύτερη φορά στη χώρα μας την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012 στο Fuzz, φέρνοντας επί σκηνής την 8μελη μπάντα του για να μας παρουσιάσει, πέρα από τις κλασικές του επιτυχίες, το νέο του άλμπουμ "Out of the game".

Συνθέτης, performer, ερμηνευτής, ο Rufus Wainwright είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη. Αναγνωρισμένος από το κοινό και τους συναδέλφους του, πολλοί είδαν στην ευγενική φυσιογνωμία του ένα άξιο διάδοχο των μεγάλων τραγουδοποιών, όπως ο Leonard Cohen, ενώ ο διεθνής τύπος ύμνησε πολλές φορές το αστείρευτο ταλέντο του και την αυθεντικότητα του, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την κλασσική και οπερετική παιδεία του σε συνδυασμό με την folk ανατροφή του, καθώς και τις επιρροές από τις λατρεμένες του Judy Garland και Edith Piaf.

Λίγο πριν ο Rufus Wainwright ανέβει στη σκηνή του Fuzz, εμφανίζεται ο Vassilikos, με τις vintage επιρροές του. Συνθέτης, στιχουργός, και τραγουδιστής του συγκροτήματος των Raining Pleasure ερμηνεύει ζωντανά σε ένα one man show, την προσωπική του δουλειά με μοναδικές επανεκτελέσεις κλασικών, αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής και κομμάτια μέσα από τη δισκογραφία του με τους Raining Pleasure.

Τη συναυλία ανοίγει ο folk-rock τραγουδοποιός Teddy Thompson - γιος του γνωστού καλλιτεχνικού ζευγαριού της Βρετανικής folk Richard & Linda Thompson - που παρουσιάζει δείγματα του τελευταίου του άλμπουμ με τίτλο "Bella".

Εισιτήρια

25 € (early birds)| 28 € (προπώληση) | 32 € (ταμείο)

Σημεία προπώλησης

Ticket House
Πανεπιστημίου 42
Τηλ: 210 3608366

Public
www.public.gr - σε όλα τα καταστήματα Αττικής

Ticket Pro
www.ticketpro.gr

Ticket Arena
www.ticketarena.gr


Fuzz Live Music Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ταύρος
www.fuzzclub.gr