Cult live από το παρελθόν

Cult live από το παρελθόν

Η cult μπάντα των 90s Συνθετικοί και οι Felizol and The Boy ξανά ζωντανά στη σκηνή του six d.o.g.s.

To six d.o.g.s παρουσιάζει Live τους Συνθετικούς, την cult αγαπημένη μπάντα, μαζί με ένα ακόμη μαραθώνιο after party με Live από τους Felizol & The Boy την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 22:00.

Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν το 1985 από τους Αποστόλη "Λοβέρδο" Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 1990 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο LP με 9 τραγούδια αλλά το 1993 διαλύθηκαν. Ο λόγος της επανασύνδεσης ήταν το ενδιαφέρον μίας μερίδας κοινού για το πρώτο LP που διαδόθηκε κυρίως μέσω του Internet, αποδίδοντας στην μπάντα Cult Status.

Οι Felizol and The Boy είναι το dance collaborative σχήμα των Felizol (Γιάννης Βεσλεμές), και του The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης), δύο φίλων με πολλά κοινά, όπως την μουσική, τον κινηματογράφο, την μαγειρική και άλλα πολλά. Οι Felizol and The Boy κυκλοφόρησαν το 2010 το single O.H.I.O./She Is My Party She Is My Port (12’’vinyl), για την Ntrop Recordings. Το 2011 θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους Fungus. Με τα προσωπικά τους project έχουν πολλές κυκλοφορίες σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είσοδος 8 ευρώ.

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

Tηλ.: +30 210 3210510