Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο «Ελάχιστος Εαυτός» του στην Ελευσίνα

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο «Ελάχιστος Εαυτός» του στην Ελευσίνα

Μία καλοκαιρινή live εμφάνιση ετοιμάζει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, για να μεταφέρει τους «χρησμούς του Τειρεσία» του στα Αισχύλεια της Ελευσίνας, στις 27 Αυγούστου.

Δέκα μουσικοί και ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, με τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου «Ο Ελάχιστος Εαυτός», μαζί με κάποια «παραμελημένα» που... βρίσκουν τη θέση τους στο πρόγραμμα, θα «βάλουν τα δυνατά τους» για ένα μουσικό νυχτέρι στην Ελευσίνα, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Έχοντας εξαιρετικούς συνεργάτες με αυτοσχεδιαστική διάθεση σε πολλά μουσικά είδη, ο Θανάσης σκοπεύει να αποδείξει ότι στη μουσική απόλαυση δε χωράνε... μνημόνια. Τις ιστορίες και τα παραμύθια του θα μας τραγουδήσει μαζί με την Ματούλα Ζαμάνη.

Στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων των φετινών Αισχυλείων ακολουθούν η Μάρθα Φριντζήλα με τον Τάκη Φαραζή στις 31 Αυγούστου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στις 10 Σεπτεμβρίου, οι Αδερφοί Κατσιμίχα στις 12 Σεπτεμβρίου, οι Χαϊνηδες με τον Ψαραντώνη στις 19 του μήνα και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 29/9.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Παλαιό Ελαιουργείο, Παραλία Ελευσίνας, στις 8.30 μ.μ.

Εισιτήρια 12 €