Η Nike ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών του πρώτου We Run Athens

Η Nike ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών του πρώτου We Run Athens

Η Nike δίνει την ευκαιρία σε όσους Αθηναίους δεν πραγματοποίησαν ακόμα την εγγραφή τους στο πρώτο We Run Athens να το κάνουν, μέχρι και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.

Το We Run Athens, αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία αγώνα δρόμου 10 χλμ. στο κέντρο της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Η παράταση αφορά τόσο τη διαδικασία των νέων ηλεκτρονικών εγγραφών όσο και την πληρωμή όσων έχουν ήδη εγγραφεί (δεν είναι απαραίτητη η επανεγγραφή). Η διαδικασία ισχύει και μέχρι τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου (πληρωμή συνδρομής εγγραφής έως 14:30).
Επίσης περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (Βασιλίσσης Όλγας 1) από τις 4 μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, από όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το starter pack τους.

Το κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt , το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

Το We Run Athens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Δηλώστε συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα www.werunathens.gr. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€, ενώ το σύνολο των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Παρακολουθείστε επίσης το www.facebook.com/NikeRunningGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!