Onirama are Back in Town!

Onirama are Back in Town!

Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα πραγματοποιεί μία σειρά εμφανίσεων στο νέο χειμερινό Limani με απόλυτη επιτυχία

Μετά την επιτυχία των εμφανίσεων τους στην Αθήνα αλλά και της καλοκαιρινής τους περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, οι ONIRAMA επέστρεψαν ανανεωμένοι με πολύ διάθεση και ενέργεια στο Limani. The band is "Back in Town" με γεύση από τα παλιά.

Φέτος, οι ONIRAMA ενθουσιάζουν το κοινό περισσότερο από ποτέ και οι εμφανίσεις τους αποτελούν το απόλυτο talk-of-the-town με όλη την Θεσσαλονίκη να παρελαύνει κάθε Τετάρτη στο νέο χειμερινό Limani.

Τo Limani συνεχίζει μετά από 7 επιτυχημένα χρόνια με rock διάθεση και μουσικές που αξίζει να ακούς! Η πιο δεμένη ομάδα προσφέρει ποιοτική διασκέδαση που σε ταξιδεύει στο σωστό μέρος της πόλης κάθε Τετάρτη για το πιο rock party.

Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα παρουσιάζει τις επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, με τον τρόπο που μονό αυτοί ξέρουν να κάνουν σε ένα ανανεωμένο, επίκαιρο όσο και διαχρονικό χώρο. Μετά από δέκα χρόνια δυναμικής πορείας και παρουσίας οι ONIRAMA επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη στο Limani στο πιο "ROCK N ROLL BAR" της πόλης.

"Back in Town"
ONIRAMA LIVE @ LIMANI
BE THERE...

Limani
Αξιού 2 και Αβέρωφ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6946555029
facebook.com/Limani.Official

DPG Network