Οι Ρόδες επιστρέφουν στο Gagarin 205!

Οι Ρόδες επιστρέφουν στο Gagarin 205!

Μετά το εκρηκτικό περσινό sold out οι Ρόδες United ξανά-κυλάνε... στην Λιοσίων.

Οι Ρόδες United το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία της ροκ μπάντας σημειώνοντας τεράστια επιτυχία επιστρέφει στην σκηνή του Gagarin 205 την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

Με full band επί σκηνής, θα παίξουν τα παλιά αγαπημένα κομμάτια που έκαναν τις Ρόδες θρυλικές στο δεύτερο μισό των 00 s, κομμάτια από το Cheapscience και από το project του Νικήτα Κλιντ Moriginal Champsystem, αλλά, το σημαντικότερο, νέο υλικό. Το live στο Gagarin συμπίπτει και με το πρώτο video clip του συγκροτήματος μετά από πολύ καιρό, για το νέο τους κομμάτι Ta ta ta.

Όσοι έχουν δει live τους, ξέρουν τι να περιμένουν: Roots, απροσδόκητες διασκευές, ροκ, και έ να soundsystem πάρτυ πάνω σε μια σκηνή όπου συνδυάζονται επίσης λαϊκό πάλκο, βαλκανικό πανκ και ρεμπέτικο ανακατεμένο με ραπ.

Ποιος θα το πίστευε: Ο Νικήτας Κλιντ έχει ήδη κλείσει είκοσι χρόνια ένεργους παρουσίας στην εγχώρια σκηνή – πρόκειται πια για έναν πρωτοπόρο του ελληνικού χιπ χοπ, έναν άρχοντα της ρίμας του δρόμου. Η σχέση του βέβαια με αυτό που λέμε τέχνη, είναι πολύ πιο ευρεία. Ζωγραφίζει, αγαπάει την ποπ κουλτούρα, πειραματίζεται με την παράδοση και πιστεύει ότι η μουσική είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανοίγει κανείς το μυαλό του. Τελευταία έχει αποφασίσει ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι θα παίζει πάνω στη σκηνή και οι καταπληκτικοί μουσικοί που αποτελούν τις Ρόδες United συμμερίζονται την άποψή του, και αποτελούν το όχημα που υλοποιεί όλες τις απίθανες ιδέες του.

Opening Acts
Chinese Basement
DiDi M. Fadul
Αέρα Πατέρα

Special Guests
What The Funk & Big Shine
συμμετέχουν ο Λευτέρης Γρηγορίου και τα global νταούλια

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42- εντός στοάς) , Viva.gr, Ticketpro.gr

*Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου