Κάτι τρέχει στην Ερμού...

Κάτι τρέχει στην Ερμού...

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη δημιούργησε έναν Πολυχώρο που κάνει τις μέρες μας πιο όμορφες

Πολύ μας αρέσουν οι πρωτοβουλίες που σκορπούν ομορφιά, αισιοδοξία, μας φέρνουν πιο κοντά και γλυκαίνουν τις καρδιές μας. Όπως, για παράδειγμα, ο Πολυχώρος Υγείας Παυλίδη, που στήθηκε στην οδό Ερμού 56 και θα μείνει μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου, και όπου τρέχουν πολλές και ενδιαφέρουσες ενέργειες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει life coaching από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, βασικές οδηγίες ενδυματολογικής επιβίωσης από την ομάδα του WearThisToday.com, σεμινάρια για την ψηφιακή φωτογραφία από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, παρουσίαση για την ανάπτυξη μιας καινοτόμας ιδέας υψηλού ρίσκου στη σύγχρονη εποχή από την ιδιοκτήτρια του concept βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone, Αρετή Γεωργιλή. Επίσης, παρουσίαση του έργου και αφήγηση αποσπασμάτων από τις συγγραφείς κκ. Σοφία Μαντουβάλου, Ελένη Πριοβόλου και Πασχαλία Τραυλού με συντονιστή τον αν. Γενικό Διευθυντή του ΒΗΜΑ FM 99.5, Νίκο Θρασυβούλου. Οι μικροί φίλοι με τους γονείς τους μπορούν να παρακολουθήσουν διήγηση παραμυθιών από την Κάρμεν Ρουγγέρη με συνοδεία κιθάρας, εκπαιδευτικά προγράμματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, αφήγηση παραμυθιών από το συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου, και έξυπνες λύσεις από την ομάδα του ftiaxto.gr για να δημιουργήσει το κοινό μόνο του αντικείμενα για το παιδί και το σπίτι- και φυσικά την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Μια ακόμα πολύ σημαντική δράση στον Πολυχώρο της Ερμού 56 είναι η ανταλλακτική βιβλιοθήκη που θα λειτουργεί. Για κάθε βιβλίο που προσφέρει ή ανταλλάσει το κοινό, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη στηρίζει οικονομικά με €1 το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Στο τέλος, όλα τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί, θα προσφερθούν στη βιβλιοθήκη του Χωριού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες τους.


Τέλος, τη μουσική επιμέλεια του Πολυχώρου έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Διευθυντής του σταθμού Pepper 99.6 FM, Γιώργος Μουχταρίδης, o οποίος θα είναι και live σε δύο επιλεγμένες ημερομηνίες με το DJ set «The bright side of the road». Ραντεβού εκεί!