Tα Island Summer Sessions ξεκίνησαν: Απόψε πάμε Λατέρνατιβ

Tα Island Summer Sessions ξεκίνησαν: Απόψε πάμε Λατέρνατιβ

Δύο από τις πλέον χαρακτηριστικές «μορφές» του ραδιοφώνου, το τρομερό δίδυμο των Λατέρνατιβ, αναλαμβάνει για μια βραδιά τα decks του Island. Ραντεβού απόψε εκεί!

Ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Σταύρος Διοσκουρίδης είναι οι Λατέρνατιβ, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ (καθηµερινά 12.00-14.00) και υπεύθυνοι για µερικά από τα καλύτερα dj sets της νυχτερινής Αθήνας. O Παναγιώτης λατρεύει τους New Order και ο Σταύρος βρήκε στον Caribou το νόημα της αγάπης. Δεν ακούνε λάτιν.

Το μοναδικό νησί της Αθήνας, το Island, το club restaurant που διαμορφώνει τις μουσικές τάσεις του καλοκαιριού, έχει οργανώσει για αυτή τη χρονιά, το πιο σύγχρονο μουσικό party.

Summer Live & Dj Sessions: κάθε Πέμπτη από τις 6 Ιουνίου έως και τις 29 Αυγούστου.

Μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα της μουσικής σκηνής της χώρας μας, θα εναλλαχθούν με ορισμένους από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Island.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την Αθηναϊκή Ριβιέρα για το καλοκαίρι και για τους λάτρεις αυτής της πόλης, που έχει την τύχη να εμπεριέχει την θάλασσα και την μοναδική φυσική ομορφιά.

Πάρτε λοιπόν καλή παρέα και ελάτε να μας βρείτε απόψε στo Island, να συνδυάσουμε κορυφαία κουζίνα, υπέροχα cocktails και την καλύτερη μουσική της πόλης, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!

Island bar-restaurant
27ο χιλ. Αθηνών - Σουνίου
Βάρκιζα, Αθήνα
Τηλ: 2109653563
www.islandclubrestaurant.gr