Η έξοδος της βραδιάς: Οι Imam Baildi στο Island!

Η έξοδος της βραδιάς: Οι Imam Baildi στο Island!

Αν σκεφτόσασταν τι να κάνετε το βράδυ, σας έχουμε την καλύτερη λύση!

Έχετε ξεμείνει στην Αθήνα, είτε επειδή γυρίσατε πρόσφατα από διακοπές, είτε επειδή μετράτε μέρες για να φύγετε; Το κέντρο έχει αδειάσει, τα περισσότερα μαγαζιά έχουν κλείσει και δεν έχετε ιδέα πώς -και που να περάσετε ένα όμορφο βράδυ έξω; Μην ψάχνετε άλλο, έχουμε την καλύτερη, πιο δροσερή και διασκεδαστική πρόταση για απόψε.

Το μοναδικό νησί της Αθήνας, το Island, το club restaurant που διαμορφώνει τις μουσικές τάσεις του καλοκαιριού, έχει οργανώσει για αυτή τη χρονιά, το πιο σύγχρονο μουσικό party, τα Summer Live & Dj Sessions, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη από τις 6 Ιουνίου έως και τις 29 Αυγούστου. Μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα της μουσικής σκηνής της χώρας μας εναλλάσσονται με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Island, και οι βραδιές του καλοκαιριού γίνονται μαγικές.

Απόψε, στην σκηνή του Island θα ανέβουν οι Imam Baildi, το πρωτοποριακό μουσικό σύνολο που αγαπά να «πειράζει» τα αγαπημένα μας παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Για αυτό ντυθείτε, παρφουμαριστείτε, πάρτε την καλύτερή σας διάθεση και καλή παρέα και περάστε μια βόλα απόψε από το Island για μια πραγματικά υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά!

Island Club Restaurant and Tapas
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Βάρκιζα, Αττική
Τηλ: 21 0965 3563
www.islandclubrestaurant.gr