Ο Billy Cobham,ο σημαντικός fusion drummer από τον Παναμά καταφθάνει στην Αθήνα

Ο Billy Cobham,ο σημαντικός fusion drummer από τον Παναμά καταφθάνει στην Αθήνα

Ένας από τους σημαντικότερους ντράμερ παγκοσμίως έρχεται στις 23 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής για μια και μοναδική συναυλία.

O Billy Cobham θεωρείται ως ο καλύτερος ντράμερ αυτή τη στιγμή, στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Στις 23 Μαρτίου έρχεται στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να παρουσιάσει και το νέο του cd με τίτλο «Palindrome». Πρόκειται για ένα cd που περιέχει διασκευές σε μουσικές που έχει γράψει εδώ και 30 χρόνια και στο οποίο τραγούδια όπως το «Moon Germs» και το «A Days Grace» παρουσιάζονται σε νέες εκτελέσεις μαζί με τα «Two For Juan», «Alfa Waves» και «Mirage». Ο illy Cobham έχει συνεργαστεί με τους George Benson, Mose Allison, Roy Ayers, Gato Barbieri, Chick Corea, Stanley Clarke και άλλους.

Στις σημαντικότερες κυκλοφορίες του, από τη δεκαετία του '80 και μετά, περιλαμβάνονται τα «Billy Cobham Live: Flight Time», «Stratus», «The Traveller» και «Focused». Ο Billy Cobham έχει πει στο παρελθόν: «Στη μουσική δεν μπορείς να πεις ψέματα. Ο κόσμος θα καταλάβει και θα πει τι είσαι. Και όσο περισσότερο είσαι ο εαυτός σου, τόσο περισσότερο ο κόσμος θα ενθουσιάζεται. Γιατί στη μουσική και κυρίως στην τζαζ, η ελεύθερη ψυχή ψάχνει το ταίρι της.»

Τιμές εισιτηρίων: 25€ (Φοιτητικά), 30, 40, 50, 65€ (Διακεκριμένη Ζώνη)

Προπώληση: Στα ταμεία του Μεγάρου - στο εκδοτήριο Ομήρου 8 στο Σύνταγμα: Δευτέρα με Παρασκευή, 10 το πρωί με 4 το απόγευμα

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αθήνα

Τηλ: 302107282333