Η Χειροτέχνικα η μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα επιστρέφει για τρεις ημέρες!

Γωγώ Φούντα
Η Χειροτέχνικα η μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα επιστρέφει για τρεις ημέρες!

Aπό 1-3 Νοεμβρίου στον Εκθεσιακό Χώρο του Φαλήρου με είσοδο ελεύθερη!

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η Χειροτέχνικα τον Ιανουάριο 2013, το ftiaxto.gr διοργανώνει για 3η φορά τη μοναδική έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα και αυτή τη φορά όπως της αξίζει πραγματικά!

Η 3η Χειροτέχνικα θα πραγματοποιηθεί για τρεις συνεχόμενες ημέρες, την Παρασκευή 1η, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ στο Φάληρο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα εκθετών, αλλά και να παρακολουθήσουν μία σειρά εργαστηρίων από το ευρύ φάσμα της χειροτεχνίας.

Οι λάτρεις του DIY, παλιοί ή και νέοι, επαγγελματίες ή χομπίστες, θα βρουν συγκεντρωμένους σε ένα χώρο έκτασης 2000τ.μ., τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας στην Ελλάδα, καλλιτεχνικά εργαστήρια, επαγγελματικές σχολές και εκδοτικούς οίκους, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν και να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την αγαπημένη τους ασχολία. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης δε θα λείψουν και οι δωρεάν παρουσιάσεις, καθώς και σεμινάρια και work­shops από τους εκθέτες και τους χορηγούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Η διαδικασία συμμετοχής για τους εκθέτες έχει ήδη ξεκινήσει!

Επαγγελματίες που έχουν σχέση με το χειροποίητο (εργαστήρια, καταστήματα) και ενδιαφέρονται να εκθέσουν μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο www.xeirotexnika.gr