Despina Miraraki S.A: Μεγάλη έκθεση χειροποίητων χαλιών στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace!

Despina Miraraki S.A: Μεγάλη έκθεση χειροποίητων χαλιών στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace!

Aπό Σάββατο 12 Οκτωβρίου έως και Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Mε την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου, η επιχείρηση "DESPINA MIRARAKI S.A." θα πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλη έκθεση χειροποίητων χαλιών στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, από Σάββατο 12 Οκτωβρίου έως και Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.


Για έντεκα μοναδικές ημέρες, η επιχείρηση MIRARAKI, στο γνωστό στέκι της το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE θα παρουσιάσει μια τεράστια συλλογή χειροποίητων χαλιών. Για πρώτη φορά όμως, εκτός από τα κλασικά χαλιά που όλοι γνωρίζουν και θαυμάζουν, η Κα. Δέσποινα Μοιραράκη με τα πρόσφατα ταξίδια της στη Περσία, Ινδία, Πακιστάν, Τουρκία, Αφγανιστάν, έχει μια καταπληκτική συλλογή μοντέρνων χειροποίητων χαλιών, ειδικές κατηγορίες & αποκλειστικότητες χαλιών, μάλλινα, μεταξωτά που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα.


Κατά την διάρκεια της 11ημερης, ο κάθε φίλος ή φίλη, θα μπορεί να θαυμάσει και να αγοράσει το χαλί της αρεσκείας του, είτε πρόκειται για τον χώρο της κατοικίας του ή για τον επαγγελατικό του χώρο. Μπορεί να αποκτήσει χαλιά για την κρεβατοκάμαρα, ροτόντες, τετράγωνα, νομαδικά, μάλλινα και μεταξωτά.


Επίσης θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα χαλιά Patchwork k' Destroyed. To σημαντικό είναι ότι ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση από τις 10.00 πμ μέχρι τις 22.00. θα μπορεί να διαλέξει το χαλί της αρεσκείας του, κατόπιν να γίνει επιτόπου επίδειξη στο χώρο του ώστε να μπορέσει να κάνει την σωστή και τελική επιλογή, πάντα με την πολύτιμη γνώμη και εμπειρία της κας Δέσποινας Μοιραράκη, η οποία θα παρίσταται στην έκθεση ανελλιπώς, για όλο αυτό το 11ημερο.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιπλέον η επιχείρηση MIRARAKI δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες αλλά και στους μελλοντικούς αγοραστές, να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και με πιστωτικές κάρτες με άτοκες δόσεις.