Αυτά τα Χριστούγεννα το ξεblogarisma στηρίζει τις φυλακισμένες μητέρες

Γωγώ Φούντα
Αυτά τα Χριστούγεννα το ξεblogarisma στηρίζει τις φυλακισμένες μητέρες

Με ένα μεγάλο μπαζάρ για την ενίσχυση των άπορων κρατουμένων και τα παιδιά τους

Για μια ακόμα χρονιά το ξεblogάρισμα, το οποίο είναι μια ομάδα από bloggers που ξεκίνησε την δράση της πριν από 5 χρόνια με σκοπό την βοήθεια και την υποστήριξη των παιδιών 0-3 ετών που κρατούνται μαζί με τις φυλακισμένες μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας, διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του. Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο Άρδην, στην οδό Ξενοφώντος 4, στο Σύνταγμα. Μαζί μας θα βρίσκεται και η Επάνοδος με έργα κρατουμένων και αποφυλακισμένων.

Στόχος του φετινού μας μπαζάρ είναι να χρηματοδοτήσουμε τα δημιουργικά εργαστήρια των φυλακών, τα οποία έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους λόγω της οικονομικής κρίσης και παράλληλα να προσφέρουμε στις κρατούμενες και τα παιδιά τους τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης που βρίσκονται σε ανεπάρκεια.

Το διήμερο του μπαζάρ μας όσοι αγαπούν τα βιβλία θα έχουν έχουν την ευκαιρία να βρουν εκατοντάδες ενδιαφέροντες τίτλους σε τιμές από 0,50 ως 5 ευρώ, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και λικέρ, τσίπουρα, βιολογικό λάδι από τη Μάνη, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές από το Πήλιο, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κεραμικά, κοσμήματα και ρούχα.

Όπως σε κάθε μπαζάρ μας θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδάκια. Τα είδη στα οποία υπάρχει σημαντική έλλειψη είναι το χαρτί υγείας, τα σαμπουάν, τα μωρομάντηλα και οι τηλεκάρτες. Επίσης ανάγκη υπάρχει για πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού χώρου, σαπούνια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://xeblogarisma.blogspot.com.

Μπορείτε να μας βρείτε στο fb και να προωθήσετε το event https://www.facebook.com/events/405740432887873/

DPG Network