Neon Raum: Σήμερα τα εγκαίνια της νέας ανοιχτής πλατφόρμας στο κέντρο της πόλης!

Neon Raum: Σήμερα τα εγκαίνια της νέας ανοιχτής πλατφόρμας στο κέντρο της πόλης!

Δύο νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και μας συστήνουν σήμερα το νέο του project που θα αλλάξει τον χάρτη του κέντρου

To Neon Raum είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα. Ένας δημιουργικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας που θα λειτουργεί ως φωτογραφικό στούντιο, showroom, εκθεσιακός χώρος και πολλά πολλά ακόμα.

Είναι κάτι που o Σωτήρης Τρέχας, γνωστός και ως The Dreamer, γνωστός και ως ο φωτογράφος του Queen.gr, μαζί με την Νταϊάνα Βαρδαξή, γνωστή και ως Cat Black, γνωστή και ως μία από τις πιο ταλαντούχες και ιδιαίτερες δημιουργούς κοσμημάτων της Αθήνας, ονειρεύονταν εδώ και καιρό και έπειτα από πολλούς άθλους κατάφεραν να το υλοποιήσουν.

Και τώρα ήρθε η ώρα να το μοιραστούν μαζί μας!

Σήμερα (Τρίτη 17/12), από τις 19.00 έως τις 23.00, το Neon Raum θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, για να γνωρίσουμε όλοι από κοντά τις καινούριες συλλογές των δύο designers, να γνωρίσουμε τους φωτογράφους και να πάρουμε μια πρώτη ιδέα αυτού του μοναδικού project που ήρθε για να αλλάξει το κέντρο της πόλης μας προς το καλύτερο.

Πέρα από τον Dreamer και την Cat Black θα βρείς τους:
Displèxia Jewellery
Grannys Trip
Lav Unused
Thodoris Markou
Konstantinos Tsakmaz

Τη μουσική της βραδιάς θα επιμεληθούν οι Dj Bad Spencer WrappeD In PlastiC, Thirteen Manal & Anthony).

Facebook page: Neon Raum

Info:

www.thedreamer.gr

www.facebook.com/TheDreamer.Gr

catblackjewels.blogspot.gr

www.facebook.com/CatBlack