Τhe Music Portrait Of Konstantinos Bolas: Ή που θα περάσεις καλά αυτή την Παρασκευή

Τhe Music Portrait Of Konstantinos Bolas: Ή που θα περάσεις καλά αυτή την Παρασκευή

Ο Κωνσταντίνος Μπόλας, ένας από τους πιο ταλαντούχους DJs της πόλης, θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή 21/3, στον χώρο της Cheapart στο Χαλάνδρι για να σας χαρίσει την πιο όμορφη και fun βραδιά της εβδομάδας!

Music Portraits συνεχίζονται στην CHEAPART.HALANDRI και αυτή την Παρασκευή στις 22:00, με το μουσικό πορτρέτο του Κωνσταντίνου Μπόλα.

Κάποτε, όταν χόρευε στα rave parties των '90s, δεν γυρνούσε σπίτι αν δεν έβγαινε ο ήλιος. Από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, εκτός από το γεγονός ότι τα περισσότερα βράδια βρίσκεται ο ίδιος πίσω από τα decks παίζοντας τις αγαπημένες του μουσικές. Από τους πιο χαρισματικούς και πολύπλευρους DJs των τελευταίων χρόνων, ξεκίνησε να παίζει στα μαγαζιά της Αθήνας πριν από 6 χρόνια, αρχικώς για να βγάλει το άχτι του. Κάθε βαθιά μουσικόφιλος όμως γνωρίζει, ότι αυτό είναι ένα άχτι που δεν ξεθυμαίνει ποτέ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχει παίξει στα πιο γνωστά αθηναϊκά μπαράκια (Use, Key, six d.o.g.s., Cantina Social, Handlebar, Mo Better, Intrepid Fox κ.α ). Με επιλογές που κινούνται και εναλλάσονται απ'ολα τα αγαπημένα του είδη, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει το κοινό του να χορεύει, να αισθάνεται και να τραγουδάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή την Παρασκευή, στα πλαίσια του The Music Portrait Of, θα μας παρουσιάσει ένα DJ set γεμάτο από τα πιο αγαπημένα του tracks από την rock στο electro και ξανά πίσω.

Έχοντας περάσει δεκάδες βράδια υπό τους ήχους των μουσικών του Κ.Μπόλα σε διάφορα μαγαζιά του κέντρου, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα ακούσετε τα καλύτερα, θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης και θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά -και μάλλον ένα κάποιο hangover το επόμενο πρωί, αλλά, πιστέψτε μας, θα αξίζει.

Eίσοδος ελεύθερη

Cheapart Halandri
Στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου 13, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6833620